reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

Dziewczyny słyszałam pogłoski, że Szpital w Świętochłowicach nie przyjmuje pacjentek. Jest kryzys między lekarzami a dyrekcją. Położnictwo i ginekologia nie ma ordynatora i póki co nie przyjmują pacjentek, a z końcem października dla 5 lekarzy z tego oddziału kończy się okres wypowiedzenia.
Więc... hmm zaczynam się rozglądać za innym szpitalem :(

zgadza sie...:zawstydzona/y: miałam szczescie, ze rodziłam 3 miesiace temu:-( ehhh... szkoda słow, a naprawde był to dobry szpital...

reklama
mam świeże wiadomości ... podobno dyrekcja szpitala w Świętochłowicach podaje się do dymisji i lekarze wrócą do pracy... i będzie można rodzić spokojnie w tej placówce :)

CzarnaAnutka to by była super wiadomość:tak: Ja już od zmysłów zaczęłam odchodzić i szukać alternatywnego miejsca do rodzenia. Na ostatnią chwilę to nie jest ani dobre ani łatwe.:no:

mam te wiadomości od moje lekarki która tam pracuje :) powiedziała, że mam się nie martwic będziemy rodzić w tym szpitalu :) leżałam tam na ginekologii i wiem jak wygląda oddział położniczy jakoś dobrze się tam czuję.... mimo że na ginekologii wylądowałam z poronieniem zagrażającym to dobrze wspominam pobyt w szpitalu... miłe pielęgniarki i opieka

No dziewczynki ciesze sie razem z Wami i trzyma kciuki ze wszystko będzie dobrze...Głowa do góry a raczej do wyjścia ;P

Ufff, bo ja już szukałam alternatywy :) ale to pewne że normalnie można będzie tam rodzic?? Bo chcialam zapisac sie do szkoly rodzenia w szpitalu w ktorym bede rodzic, no a jakby sie okazalo ze jednak nie to ciezko isc drugi raz do szkoly :) Moze ktoras z was rodzila tam ostatnio :)?? Pozdrawiam

Hej wszystkim, ja rodziłam w Świętochłowicach moją pierwszą córeczkę i polecam z czystym sumieniem na 100%. Porodówka jest ślicznie odnowiona, kolorowa, małe sale, czyściutko, przemiłe położne, ale najważniejsze, że panie od noworodków są super, bo najgorsze są te dni już po porodzie. Pomagały cały czas przy dziecku, nawet w nocy przystawiać do piersi, a jak byłam zmęczona, to wzięły małą na noc do siebie i przynosiły tylko na karmienie.
Teraz przeprowadziłam się do Siemianowic i mi trochę tam daleko, więc mam dylemat, gdzie rodzić, zapisałam się na szkołę rodzenia w Siemianowicach to pooglądam oddział, ale coś czuję, że i tak wrócę do Piaśnik.
A Chorzów to rzeźnia, nie polecam z całego serca, lepiej się wystrzegać..

reklama
Dziewczyny i co w końcu z tymi Świętochłowicami - jak tam aktualnie wyglada sytuacja - czy ktoś coś wie???

Do góry