reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

reklama
Witam , ja również zdecydowałam sie rodzić w Świętochłowicach i ciesze się bardzo,że ten szpital ma tak dobre opinie :-). to moja trzecia ciąża, chodż poprzednie porody były w Bytomiu to nie mam na co tak na prawdę:blink: narzekać oprócz tych warunków już po porodzie , chodzi o sale i sanitariaty, ale sam poród był ok i jeden i drugi. :tak:Mam tylko nadzieję, że ten również będzie mile przeze mnie wspominany.:blink:

:-) a to Twoja pierwsza dzidzia?? bo moja pierwsza i szczerze się przyznam, że mam strasznego pietra przed porodem. Po nocach mi się śni, że mi wody odchodzą...

Nie , to jest moja trzecia dzidzia( ostatnia) , Nasze marzenia sie spełniają, nie boję sie bo wiem co mnie czeka i tak musimy przez to przejść, wierz mi nie jest tak żle, przynajmniej ja swoich poprzednich porodów nie wspominam żle :) Będzie dobrze ...Zobaczysz....A skąd jesteś???

Z Bytomia a dokładnie to z Miechowic:) Jak samopoczucie? Miałaś jakieś skurcze przepowiadające? Jeśli chcesz to odezwij sie do mnie na gg podam ci numer to spokojnie pogadamy (8390735). pozdrawiam:)

reklama
witam wszystkie obecne i przyszle mamusie :p
Jestem dopiero w 2 m-c ciązy i mam zamiar rodzic własnie w swietochlowicach wiem ze ordynatorem Jest Arkadiusz Kucharek ktory kiedys przyjmowal w szpitalu na batorego w bytomiu ma swoj prywatny gabinet tak ze w bytomiu nie wiem czy przyjmuje w NFZ...
slyszalam rozne opinie na jego temat ja wlasnie 5 marca wybieram sie do niego na 1 wizyte jesli chodzi o ciaze ( mialam okazje raz byc u doktora i wydawal mi sie bardzo sympatycznym lekarzem , lecz mam maly uraz gdyz nie zalezil mi badan na toxoplazmoze gdzie badanie jest wskazane przed ciaza a gdzie mowilam mu ze od roku nie moge zajsc w ciaze ) moze mamusie maja kontakt jakis z tym lekarzem i moga cos wiecej na jego temat powiedziec ?? pozdrawiam :* i powodzenia

Do góry