reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

reklama
Witam , ja również zdecydowałam sie rodzić w Świętochłowicach i ciesze się bardzo,że ten szpital ma tak dobre opinie :-). to moja trzecia ciąża, chodż poprzednie porody były w Bytomiu to nie mam na co tak na prawdę:blink: narzekać oprócz tych warunków już po porodzie , chodzi o sale i sanitariaty, ale sam poród był ok i jeden i drugi. :tak:Mam tylko nadzieję, że ten również będzie mile przeze mnie wspominany.:blink:

:-) a to Twoja pierwsza dzidzia?? bo moja pierwsza i szczerze się przyznam, że mam strasznego pietra przed porodem. Po nocach mi się śni, że mi wody odchodzą...

Nie , to jest moja trzecia dzidzia( ostatnia) , Nasze marzenia sie spełniają, nie boję sie bo wiem co mnie czeka i tak musimy przez to przejść, wierz mi nie jest tak żle, przynajmniej ja swoich poprzednich porodów nie wspominam żle :) Będzie dobrze ...Zobaczysz....A skąd jesteś???

Z Bytomia a dokładnie to z Miechowic:) Jak samopoczucie? Miałaś jakieś skurcze przepowiadające? Jeśli chcesz to odezwij sie do mnie na gg podam ci numer to spokojnie pogadamy (8390735). pozdrawiam:)

reklama
witam wszystkie obecne i przyszle mamusie :p
Jestem dopiero w 2 m-c ciązy i mam zamiar rodzic własnie w swietochlowicach wiem ze ordynatorem Jest Arkadiusz Kucharek ktory kiedys przyjmowal w szpitalu na batorego w bytomiu ma swoj prywatny gabinet tak ze w bytomiu nie wiem czy przyjmuje w NFZ...
slyszalam rozne opinie na jego temat ja wlasnie 5 marca wybieram sie do niego na 1 wizyte jesli chodzi o ciaze ( mialam okazje raz byc u doktora i wydawal mi sie bardzo sympatycznym lekarzem , lecz mam maly uraz gdyz nie zalezil mi badan na toxoplazmoze gdzie badanie jest wskazane przed ciaza a gdzie mowilam mu ze od roku nie moge zajsc w ciaze ) moze mamusie maja kontakt jakis z tym lekarzem i moga cos wiecej na jego temat powiedziec ?? pozdrawiam :* i powodzenia

Do góry