reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

reklama
Hej dziewczyny :tak: Ja również słyszałam same pozytywne opinie o tym szpitalu, a jest to moja I ciaża i chciałabym własnie rodzic w świętochłowicach. Tylko mam do Was pytanie, czy dr Horzelska, albo jakiś inny dobry i polecany przez was lekarz przyjmuje z NFZ w jakieś porzychodni?? Prosze, poradzcie mi cos na ten temat :zawstydzona/y:

Hej dziewczyny :tak: Ja również słyszałam same pozytywne opinie o tym szpitalu, a jest to moja I ciaża i chciałabym własnie rodzic w świętochłowicach. Tylko mam do Was pytanie, czy dr Horzelska, albo jakiś inny dobry i polecany przez was lekarz przyjmuje z NFZ w jakieś porzychodni?? Prosze, poradzcie mi cos na ten temat :zawstydzona/y:[/QUO

Z tego co wiem to Pabian przyjmuje tylko prywatnie a o innych nie wiem.

Kurcze, dziewczyny naprawdę nie miałyście do czynienia z lekarzami z tamtego szpitala :( gdzieś tu czytałam, że nawet jak sie nie ma stamtąd lekarza prowadzącego to i tak przyjmują do porodu. Naprawdę??? Boje się troche, a chciałabym tam rodzić :)

Kurcze, dziewczyny naprawdę nie miałyście do czynienia z lekarzami z tamtego szpitala :( gdzieś tu czytałam, że nawet jak sie nie ma stamtąd lekarza prowadzącego to i tak przyjmują do porodu. Naprawdę??? Boje się troche, a chciałabym tam rodzić :)

Dr Limanowska - Brachaczek przyjmuje w Chorzowie Batorym na ul. Granicznej. Przychodnia Medicor. Może nie ma sprzętu USG najwyższych lotów, ale jednak ma na miejscu. Jest bardzo miła i odpowie na każde pytanie no i przyjmuje z NFZ. Pracuje w szpitalu w Świętochłowicach.

Natomiast doktor Horzelska przyjmuje prywaynie na Ul. Kubiny w Świętochłowicach. Też bardzo fajna kobitka bo chodziłam do niej kilka lat temu jak jeszcze przyjmowała w przychodni z NFZ.

w tej chwili jestem pacjentką dr Limanowskiej. Nie płace na wizyty a to ważne, bo ze względu na moją krótką szyjkę mam wizyty co dwa tygodnia. Prywatnie bym zbankrutowała ;)

Kilku lekarzy z tego szpitala przyjmuje w przychodni na Piaśnikach... dokladnie nie pamietam kto:-) ale jak to w państwówce z reguły bywa, długo czeka sie na wizyte, dlatego ja wylądowałam na kubiny u Horzelskiej. 50 zl na miesiac i usg na zyczenie gratis to nie majątek, a jestem barzo zadowolona:tak:

Dobra babeczki starsznie Wam dziękuje za wiadomości - to podajcie jeszcze gdzie można tych lekarzy znaleśc i jakis godziny przyjec albo numer - trzeba sie w końcu wziąsc do rooty nie ....:p

Dobra babeczki starsznie Wam dziękuje za wiadomości - to podajcie jeszcze gdzie można tych lekarzy znaleśc i jakis godziny przyjec albo numer - trzeba sie w końcu wziąsc do rooty nie ....:p

Horzelska przyjmuje w swietochłowicach na kubiy chyba nr 3:-p we wtorki i czwartki od 16 i przychodzi sie i czeka w kolejce - to jest jedyna wada:zawstydzona/y:ja zawsze szłam ok 15:15 , babka przychodziła juz ok 15:30 i bardzo czesto byłam 1-sza:-p

reklama
Dziewczyny słyszałam pogłoski, że Szpital w Świętochłowicach nie przyjmuje pacjentek. Jest kryzys między lekarzami a dyrekcją. Położnictwo i ginekologia nie ma ordynatora i póki co nie przyjmują pacjentek, a z końcem października dla 5 lekarzy z tego oddziału kończy się okres wypowiedzenia.
Więc... hmm zaczynam się rozglądać za innym szpitalem :(

Do góry