reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

czarnulka- ten lekarz co go opisałas to Palka zastepca Pabiana bardzo przyjemny tez. Pabian jest super prowadzil cała moja ciaze. Po terminie od razu skierował mnie do szpitala zeby zaczeli mi przyspieszac poród i dzięki temu skierowaniu wszystko dobrze sie skonczyło miałam cc miałam rodzic naturalnie ale niestety wyszło na koniec inaczej. Swietny personel i polozne zwłaszcza Iza - moja znajoma :-) ;-) :tak: :-D

aph- Co do ubrania osoby towarzyszacej to musi miec wygodne np. trykotke,klapki i spodnie z dresu zeby było mu wygodnie.

reklama
Witam dziwczyny ponownie już rozdwojona ;-)
Aph - ten "dyrygent" z siwizną to dr Bałaga

i muszę wam powiedziec, że rodzenie w Świętochłowicach - chociaż swojego porodu nie wspominam miło - to naprawdę coś ze wzgledu własnie na atmosferę.
w dniu w którym ja rodziłam było osiem porodów - zaczeło brakowac łóżek a np w szpitalu w Chorzowie stoją wolne i mają canajwyżej dwa porody dziennie, a Śmiałysmy się, że w Świętochłowicach to już jest hurt

Dzieki dziewczyny za informacje. Ja juz zaczynam coraz bardziej panikowac. Na pocztaku stycznia mam miec sciagniety krazek i w sumie moge nie doczekac do mojej daty czyli 23.01. No wiec w sumie zostaly mi 2 miesiace. Chcialabym miec to juz za soba. :tak:

Aph ja jutro jade na szkole rodzenia, ale po wszystkich zajeciach moge pogadac z polozna i umowic sie na zwiedzanie szpitala tak zebys sie mogla zalapac :-) bedzie nam razniej :-)

RENIK dokładnie :) chodziło mi o dr Bałagę...mysle ze też jest bardzo w porządku lekarzem...BASKA to bardzo cię proszę pozdrów panią Ize ode mnie :D na pewno mnie jeszcze pamięta :) gorące pozdrowienia dla kochanej pani Izy od cholestazyczki Moniki (miałam cholestaze ciązową i ciągle sie drapałam, i taki płaczek był ze mnie). Powinna mnie skojarzyć. Miałam cc.

Witajcie dziewczyny! Po przeczytaniu waszych opinii o szpitalu w Świętochłowicach poważnie się zastanawiam o rodzeniu tam. Ja też kiedyś leczyłam się u dr. Dłubaka i on mi polecał ten szpital...może naprawdę warto...
Dotychczas brałam pod uwagę porodówkę na Traugutta w Zabrzu (bo już tam rodziłam) ale chyba zmienię zdanie:-)

reklama
Do góry