reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

reklama
Wiolu jedzie sie okolo 15, 20 minut, ale wez pod uwage, ze bedziemy rodzic w styczniu i moze byc snieg, wiec podejrzewam, ze w zlych warunkach nawet do 30 minut musisz liczyc. A co do szpitala to jak najbardziej sie na niego decyduj. Bedzie nas wiecej, moze zaczniemy jakas prowizje pobierac od naganiania klientow. ;-)

Ja mam koszule z rozowa pantera, jest juz taka sprana, ze szok, ale to moje ulubiona, tylko, ze przez ten brzuch to teraz mi z niej polowa tylka wychodzi jak sie schyle, no i chyba ja poswiece. :tak:

Karlam - trzeba mieć swoją koszulę. Ja miałam starą i nie byla zadluga bo była dużo przed kolano. Po cc ją wyrzucilam choć wogóle się nie zbrudzila bo do cc potem byłam naga.

aha :-) no to spoko :-) wezme jakas tak koszulke od meza :-) a z tym dojazdem to mysmy juz teraz jechali minimum 30 minut!!!! a to wszystko przez korki na korfantego, potem na skrzyzowaniu kolo mlyna (ktorego ni ma) no i cale wolnosci az do ronda!!!! masakra, jak juz jestes za rondem to luz :-) ale wiadomo nigdy do szpitala nie jedzie sie tak jak to pokazuja w filmie pol godziny przez porodem... :-)

reklama
karlam- nie martw sie zdazysz. w nocy np nie ma korków. a moze bedziesz w szpitalu tak jak ja po terminie

Do góry