reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

w Świętochłowicach to jest tak: I piętro oddz. ginekologii to kładą tam kobiety ciężarne chyba do 20 tyg lub 25 tyg. ciąży, na oddział patologii i położnictwa, powyżej 20 lub 25 tyg. Niepamiętam dokładnie w jakim przedziale..., ja jak byłam w 30 tc to z braku miejsc na patologii z tego oddziału zdarzało im przenieść mnie na ginekologię - byłam tam pare dni. Ogólnie nie polecam tego oddziału.
no.gif

Miałam tam baaardzo nieprzyjemny incydent z babką z oddz. ginek. !!!!!! Tą babkę powinno sie zwolnić :wściekła/y:. Niestety nie wiem jak sie nazywa.

reklama
Karlam do jakiego lekarza chodzisz?? ja tam w szpitalu nie miałam zadnego lekarza, chodziłam do Stańkowskiej która pracuje w szpitalu na Goduli. Mimo tego byłam super traktowana, a dr Pabian bardzo super, tak jakbym była jego pacjentką :D W przyszłości jak zajde w drugą ciąże to bede chodzić do niego. To lekarz z prawdziwym powołaniem... :D

Czarnulka ja lezelam na 1 pietrze 1 dobe, mialam zabieg i jestem bardzo zadowolona z babek ktore tam pracuja. Moze nie trafilam na ta co Ty. Nie kojarze zadnej w okularach, wiec pewnie nie mialam z nia stycznosc. :eek: Przez jednego babola, caly szpital traci dobra opinie, bo jak ktoras bedzie miala pecha trafic na taka ... :wściekła/y: to juz napewno nie poleci tego szpitala. :-(
A teraz pytanko: dziewczyny u nas na styczniowkach pisalay, ze w ich szpitalach, osoba towarzyszaca przy porodzie musi miec fartuch (to rozumie) i jasne spodnie??? Po co to? I czy w Swietochlowicach tez tak jest? Baska, Czarnulka?? Wiecie cos o tym?

Czarnulka co do dr Pabiana, to w zupelnosci popieram Twoj wybor. Jakby nie to, ze z zakladu pracy mialam bezplatna karte do przychodzni Lux-Med, to pewnie tez chodzilabym do niego. No ale trafilam na dr Dlubaka i tez jestem z niego bardzo zadowolona, wydaje mi sie, ze sa na rownym poziomie. :tak:

aph a czy dr Dłubak nie jest zastępcą ordynatora?? nie wiem czy dobrze kojarze, on taki średni wzrost i srednej długosci włosy siwe?? wygląda troszke jakby grał na fortepianie i włosy ma takie w nieładzie? czy to dr Dłubak?? nie wiem czy dobrze kojarzę... a jesli chodzi o ubranie osoby towarzyszącej to ja nic o takim czyms nie słyszałam..mozliwe ze do tej pory cos sie zmieniło, ale jak tam lezałam to przyszli ojcowie zakładali fartuchy takie przezroczyste niebieskei czy zielone i obowiazkowo obuwie ochronne....

dr Dlubak jest sredniego wzrostu, ciemne wlosy, raczej takie bojne (nie zauwazylam siwizny) i ma piekne duze niebieskie oczy z dluigimi rzesami :-) sama bym chciala takie miec :-) buhahaha :-D :-D :-D

Czarnulka ni eto nie ten. Kojarze o kogo Ci chodzi, bo On mi robil USG, ale nie mam pojecia jak ten lekarz sie nazywa. :-) Trafnie go okreslilas, ja bym jeszcze dodala, ze moglby byc dyrygentem :tak:

Karlam, a wiesz, ze nie zwrocilam uwagi na oczy naszego lekarza. Ale nadgonie to w poniedzialek ja do niego pojde. :tak: Ja zawsze jakos wieksza uwage zwracam na dlonie. :happy: A ze nasz lekarz jest przystojniakiem to zauwazylam, widzialbyscie go w szpitalnym stroju, takim zielonym, to jest dopiero widok. :tak: Mam nadzieje,ze tego nie czyta ani On ani jego zona. ;-)

reklama
Do góry