reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

:tak:RODZIŁAM W SZPITALU W CHORZOWIE NA STRZELCOW ODDZIAŁ NIEJEST PIĘKNY ALE OBSŁUGA JEST SUPER POŁOŻNE SĄ NAPRAWDE MIŁE I DUŻO POMAGAŁY MI PRZY PORODZIE LEKARZE TEŻ SĄ SUPER.NIE ICH WINA ŻE NIESTAC ICH NA REMONT ALE NADRABIAJA PERSONELEM

reklama
Tydzien temu rodzilam w tym wlasnie w szpitalu. Naprawde goraco polecam-wszyscy mili, uprzejmi, a przy tym fachowi:tak:

Donag89 a z Twojego doświadczenia - którą z położnych ze Świętochłowic możesz polecić ..??

Józefiana a Ty do jakiego lekarza chodziałaś....możesz dać jakies namiary...???

Donag89, tez miałam zajęcia na porodówce w Bytomiu ( maskara, a jak traktuja pacjentki, pożal się Boże :szok:), Chorzowie ( no cóż -lekarze cudowni - co niektórzy, i to wszystko, co mozna powiedzieć, resztę przemilczę...w każdym razie jak by ktoś chciał jakiegoś grzyba załapać czy coś to ok..) i w Zabrzu ( juz nie istnieje) a rodziłam dwa razy w Piaśnikach, zreszta za namową mojego gina z Chorzowa.... i serdecznie jescze raz polecam tan ostatni, bez porównania.

Witam Was!

Dawno sie nie odzywałam, ale mam nowy temat dla Was.
Naprawdę polecam wszystkim szkołę rodzenia w Świetochłowicach.
Zajęcia bardzo ciekawe i można sie dużo dowiedzieć praktycznych informacji.
Położna prowadząca bardzo miła i pomocna, przesłała nam wiele ciekawych materiałów na maila.
Zajęcia składają się z godzinki ćwiczeń a potem ok. godzinki teorii.
Wsród zajec jest wizyta w szpitalu, na porodówce.
Naprawdę polecam wszystkim.

Pozdrawiam wszystkie przyszłe wrześniowe mamy i nie tylko.

Kasia:-)

Witaj Kasiusia czy mogła byś napisać jakieś namiary na tą szkołę rodzenia w Świętochłowicach i ile obecnie kosztuje szkoła rodzenia. Pozdrawiam

Na życzenie podaję kontakt do szkoły rodzenia w Świętochłowicach
ul. Zubrzyckiego 36
Świętochłowice
Woj. Śląskie
Tel: (032) 245 65 02
Działa od 1984 r. Współpracuje z poradniami D i K, oddziałem położniczym i noworodkowym. Szkołą kieruje: Irena Nowak (położna). Można chodzić od dowolnego momentu ciąży. Wyposażenie m.in.: kasety wideo, worek sako, piłki, lalki. Maksymalnie 20 par lub 20 kobiet. W programie m.in. zwiedzanie oddziału położniczego, muzykoterapia.
Kurs to 5 spotkań po ok.2 godz.Cena:150zł

Naprawdę WARTO - sama się przekonałam:-)
Dostaniecie też wiele próbek i prezentów takich jak np. czasopisma, ulotki, próbki kremów itp.

reklama
Witam:) jestem w 32 t.c. i ostatnio koleżanka bardzo mi poleca szpital w Świętochłowicach, a czytając wypowiedzi na forum wszystko się potwierdza:) Jestem z Zabrza gdzie przyjmuje dr Dłubak, który pracuje w tym szpitalu, znacie go? mam zamiar sie udac do niego na "konsultację":)) popytac o szpital i takie tam:) Czy ew można sie wczesniej udać do szpitala żeby się czegoś dowiedziec? Na stronie Fundacji Rodzić po Ludzku jest informacja: Opłaty:poród w wodzie: Bez opłatporód z osobą towarzyszącą (poród rodzinny): Bez opłatsala pojedyncza do porodu: Bez opłatznieczulenie zewnątrzoponowe: Bez opłat

Jeśli coś wiecie piszcie, każda informacja będzie cenna:)

Do góry