reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

reklama
dokładnie... ja byłam pacjentka dr horzelskiej, która tam pracuje i mimo tego, ze nie było miejsc - oficjalnie, dla mnie miejsce sie znalazło;-)
Dzieki ... :-] Mam nadzieje,ze dla mnie sie tez znajdzie bez problemu.Dzisiaj w wiadomosciach byl reportaz o przesileniu na porodówkach.Przerazajace to jest!Ale jestem dobrej mysli!:-)W koncu trzeba to przezyc i tyle ;-)

A mam jeszcze jedno pytanie...Asiowo ty rodzilas niedawno czy wykupilas sobie znieczulenie ZO.lekarz powiedzial mi ze kosztuje 300zl.Zastanawiam sie nad tym bo nie wiem jak to bedzie...a jakby co to fajnie miec takie zabezpieczenie jakby bardzo bolalo

Hej Dziewczyny:-)
Mam podobne obawy jak jo_asia. Jestem pacjentką dr Cholewy, który tez pracuje w tym szpitalu ale na jakims ..... kontrakcie? Czy któras z Was była/jest jego pacjentką i rodziła/zamierza tam rodzić? Tez martwię sie o miejsce bo z tego co zauwazyłam szpital jest oblegany:-(. Dodam, że nie jestem ze Świetochłowic.

ja chodzilam do dr Dlugaka ktory jest tam lekarzem dochodzacym, wtedy bywal tam moze dwa razy w miesiacu a tak czy siak przyjeto mnie na oddzial... a z miejscami bylo krucho...
bedzie dobrze :) zobaczycie :)

Tak musi byc dobrze!Napewno nas przyjma i nie bedzie zadnych problemow ;-) Szybko urodzimy i bedziemy pocieszac inne dziewczyny z tymi obawami :-)

reklama
no... dlanie na znieczulenie było za pozno:-p dojechałam na porodowke z 8 cm rozwarciem:tak: o 23:15 dotarłam do szpitala, o 23:55 Paulinka była juz z nami:-D wiec na nic juz czasu nie było:-) ale z tego co wiem to znieczulenie ciagle jest tam darmowe....;-)
na pewno was przyjma... powodzenia!

Do góry