reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

reklama
Chciałabym się do was przyłączyc jestem Ania z Rudy Śląskiej termin poroddu mam na 8 marca 2008 chce rodzic w Świętochłowicach chodze do lekarza który tam pracuje chcialabym zadac pytanie na temat szkoły rodzenia jak mozna sie z nimi skontaktowac

cześc, jestem w 26-tym tygodniu ciązy i lekarz mi polecil Bytom jako szpital gdzie powinnam rodzić. Chodze do ordynatora z Świętochłowic, ale ze względu na moją cukrzycę lepszą opieke dziecko po porodzie bedzie mialo w Bytomiu. czy mozecie mi cos napisac o tym szpitalu????

Ja też chodzę do ordynatora z Świętochłowic, w ciąży chodziłam do innego bo dr.Pabiana jeszcze nie znałam.Niestety nie mogę ci nic powiedzieć na temat szpitala w Bytomiu,natomiast jak byłam w szpitalu w Św-cach to była tam dziewczyna którą pan dr. też odsyłał do Bytomia właśnie ze względu na cukrzycę i dobro dziecka. Jeśli o mnie chodzi to ufam dr.Pabianowi bo kiedy miałam kamień na nerce to polecił mi Urovite w Chorzowie na strzelców bytomskich,gdzie szpital od dawna miał opinię "rzeżni",ale poszłam i jestem bardzo zadowolona i gdybym tam nie trafiła to bym sie dawno porzegnała z karmieniem synka który wtedy miał 2 miesiące.
Więc ja bym dr.Pabianowi zaufała, ale poszukaj lepiej jeszcze informacji na temat tego szpitala

Witam. Mam pewne zdanie na temat szpitala w Świętochłowicach. W życiu nie chciała bym tam rozic ani nikomu nie radze. Miejsce to kojarzy mi sie z ogromna tragedia. 20 lat temu zmarła tam moja mama przy porodzie. Przy moim porodzie, gdyż banda niedouczonych bałwanów nie rozpoznała ze mama nie moze rodzic siłami natury tylko ze w tym wypadku trzeba zastosować cesarskie cięcie. Przez głupote lekarzy moja mam zmarła. No ale cóż, moze od 20 lat sie cos tam zmienilo ale z tego co wiem to ten lekarz który był przy moich narodzinach i podjął decyzje co do sposobu porodu poród nadal tam pracuje, wiec zadecydujcie czy chcecie podzielic los mojej mamy i zostawic swoje bezbronne maleństwa na tym świecie same?

Witam. Mam pewne zdanie na temat szpitala w Świętochłowicach. W życiu nie chciała bym tam rozic ani nikomu nie radze. Miejsce to kojarzy mi sie z ogromna tragedia. 20 lat temu zmarła tam moja mama przy porodzie. Przy moim porodzie, gdyż banda niedouczonych bałwanów nie rozpoznała ze mama nie moze rodzic siłami natury tylko ze w tym wypadku trzeba zastosować cesarskie cięcie. Przez głupote lekarzy moja mam zmarła. No ale cóż, moze od 20 lat sie cos tam zmienilo ale z tego co wiem to ten lekarz który był przy moich narodzinach i podjął decyzje co do sposobu porodu poród nadal tam pracuje, wiec zadecydujcie czy chcecie podzielic los mojej mamy i zostawic swoje bezbronne maleństwa na tym świecie same?

Wyrazy wspolczucia z powodu Mamy [*].

Przyko mi, ze masz tak niemile wspomnienia z tego szpitala, oczywiscie jezeli mowimy o tym samym - 2 na przeciwko Nomi??

Wydaje mi sie, ze ciezko jest tak wrzucic wszystkich lakarzy do jednego worka i wyzywac ich. Troche to niezbyt kulturalne. Rozumie, ze masz zal i masz do tego calkowite prawo, bo nie wyobrazam sobie zycia bez mojej Mamy, ale tez nie osadzaj na tej podstawie calego personelu szpitala.
20 lat temu lekarze pewnie nie mieli jeszcze takiego sprzetu jak maja w tej chwili i moze nie byli w stanie postawic trafnej diagnozy co do Twojej Mamy. Zreszta i teraz nie raz zdarzaja sie lekarzom "wpadki", przykre to, ale niestety prawdziwe. :no: :-(

Pozdrawiam serdecznie.

Nie chce zeby wyszlo, ze bornie tego szpitala, czy pracujacych tam ludzi.
Kazdy ma prawo napisac swoja opinie, bo o to chodzi na forum, ale ja wiem, ze sama krzywdzaco ocenialam pewien szpital (w ktorym w koncu przypadlo mi rodzic, bo niestety w Swietochlowicach mi sie nie udalo) i pracujacy w nim presonel, dletego teraz bardziej waze swoje slowa. :sorry:

reklama
Olussia bardzo mi przykro z powodu mamy natomiast raczej nie myslimy o tym samym szpitalu bo ten o ktory nam chodzi to szpital ktory jest stosunkowo nowy a raczej nowy jest w nim oddzial polozniczy. A prawda jest taka ze przez te lata wiele sie zminilo ale tragedie nadal sie zdarzają chyba wszedzie

Do góry