reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

Liptonka nie mam pojecia gdzie przyjmuje w Swietochlowicach, ale w Zabrzu przyjmuje na ul. Dubiela, zaraz na poczatku jadac od Wolnosci. Kolezanka ma numer telefonu do rejestracji do niego, jak bede pamietac to poprosze o niego i dam Ci znac na priva. Chyba, ze moze ktoras z dziewczyn go ma to moze Ci poda, wtedy mozesz sie dowiedziec gdzie w Swietochlowicach przyjmuje, bo ten telefon odbiera jego zona. :tak:

reklama
cWielkie Dzięki!!Fajnie by było, bo wtedy faktycznie mogłabym się dowiedzieć, czy przyjmuję w Świętochłowicach, i już bym miała sprawę kroczek do przodu!!Będę czekać na info, bardzo dziękuję za zainteresowanie i mam nadzieję, że nie zapomnisz...;-) Pozdrawiam:-) :-D

Liptonka - dr Pabian w Świętochłowicach przyjmuje na Katowckiej w Proradni Medycyny Rodzinnej ale prywatnie, we wtorki i w czwartki od 18tej chyba - bierze 60 zł za wizyte i uważam, że warto dać. podaje Ci nr telefonu w razie czego 7701415 (albo na odwrót 1514:-) ) podobno gdzieś jeszcze w świętochłowicach przyjmuje z kasy ale nie wiem gdzie niestety ja do niego chodze na Katowcką.

Pozdrawiam i Życzę wszystkim Wesołych Świąt

Dziękuje Ci Renik!!Zadzwonię i umówię się tam, bo przez święta darowałam sobie medyczne sprawy, ale od nowego roku już nie ma się nad czym zastanawiać. Jestem bardzo wdzięczna za pomoc.:tak: :-)

a no witam witam :-) polecam ten szpital, sama bede tam rodzic a wczoraj wrocilam dod omku po 2 tygodniowym lezakowaniu na oddziale polozniczym :-) polozne super, lekarze tez :-)

A czy zna ktoś Dr Żubrowską-Mazur z tego szpitala?Jaka ona jest?A tak ogolnie mowiac to jaki lekarz według Was jest tam najlepszy?

tak poznalam ta pania doktor ale nie mialam z nia wiele do czynienia :-) wydala mi sie mila :-) moim zdaniem najlepszy jest oczywiscie ordynator hehe, polubilam takze pana doktora z dluzszymi wlosami (nie bede podawac nazwisk :-) ), jest jeszcze 2 panow lekarzy, wydaja sie byc mniej sympatyczni ale to tylko takie pierwsze wrazenie heheh :-)

reklama
;-) Jeden z tych mniej sympatycznych robił mi USG.Dzieki Bogu robi tylko takie wrazenie,jest bardzo dokładny i miły:tak:

Do góry