reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

napisze tak
Traugutta daremny szpital a lekarze do nieczego na Janika to samo

To co pisze Milka na temat Swietochlowic to prawda,swietny szpital i oblsuga,ordynator Pabian-znakomity lekarz-sama do niego chodze.
Kilka mpich kolezanek tam rodzilo i tylko chwalily

reklama
Milka to chodzimy do tego samego lekarza. :-D
A co do tej daniny, to ja juz nawet sobie odlozylam, takie calkiem malutkie 2 pary spiochow i 2 kaftaniki, jeszcze tylko je wyprac musze.
Tak sobie myslalam, ze jak prawie trafi sie dyzur mojego lekarza to dam mu jakies dobre wino, albo na dobre wino, (wiem ze lubi, bo kupowal u mnie), a jak trafi na innego to to leje, bo w koncu to jest ich praca a i tak wydaje mi sie ze cala robote robia polozne a potem pielegniarki przy maluszkach.

Aph lekarzy za bardzo tam nie znam moj ginekolog to dr Dlubak :)) swietna opinie ma tez ordynator dr Pabian. Nie znam nazwiska lekarza ktiry byl przy moim porodzie

ja tez chodze do Dlubaka :-) i jestem bardzo zadowolona :-) aha przypomnialo mi sie ze jak bylismy na porodowce to akurat dwie parki przyjechaly, jednej wody odeszly a druga z bolami, o rany ale mieli wystraszone miny :-) my pewnie nie bedziemy lepsze hehhhe :-)

Widze ze doktor bardzo popularny, ja tez bylam zadowlona i polowa moich kolezanek do niego chodzi, ktoras mu nawet powiedziala ze go obgadujemy w biurze. Wszytskie widze jestesmy z Zabrza

Ano popularny. Jak czasami siedze w poczekalni to sie zastanawiam, czy do wszystkich ginekologow sa takie kolejki, czy tylko do naszego?? Bo kurcze wszyscy narzekaja na brak kasy a chodza prywatnie. :tak:

Jestem już na 100% przekonana że urodzę w Swietochłowicach...(o ile mnie coś nie zaskoczy). Przejrzałam opinie na forach i stronach internetowych www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.phpFundacja i wiem że to najlepszy wybór. Zastanawiam się czy któraś z was chodzi tam do szkoły rodzenia bo chętnie pojechałabym tam na takie zajęcia i przy okazji zwiedziłabym szpital. Jeśli wiecie to podajcie terminy kiedy odbywają się najbliższe spotkania.

Wiola ja tam chodze na szkole rodzenia!!
zajecia sa w czwartki, czyli dzisiaj:)
cwiczenia na 15 a wyklady na 16
jak masz ochote pojechac to mozesz sie zabrac z nami :)
bo mozliwe ze maz Twoj w pracy jest :)
czekam na wiesci:)
aha cena szkoly 99 zl i mozna zaplacic na nastepnych zajeciach:)_
daj znac czy chcesz jechac:)

Tak Karlam, byłam w szpitalu z meżem i z synem ale tylko od zewnątrz. Chcieliśmy zobaczyć gdzie to w ogóle jest, jak tam dojechać i jak długo nam to zejdzie. Nie wchodziłam do środka ponieważ pomyślałam że pojadę z aph, kiedy będzie chciała obejrzeć oddział i resztę szpiatala.
Ogólnie ode mnie nie jest daleko i szpiatla zrobił na mnie dobre wrażenie (moze temu że słyszałam wiele bardzo poytywnych opinii na jego temat i personelu tam pracującego).

reklama
Witajcie Dziewczyny!!
Ja jestem także zdecydowana na szpital w Świętochłowicach, z tym ,że jeszcze mam trochę czasu - termin mam na marzec 20207. Ale mam inny problem. Ze wzgl. na wzrok mam zalecenie na CC, i dlatego proszę , jeśli oczywiście wiecie, gdzie Dr Pabian przyjmuje w Świętochlówicach??I kiedy?? Chciałabym iść do niego wcześniej i sprawę sobie omówić, żeby nie było później zdziwień i niepotzrebnego stresu.Z góry dziękuję za info. Pozdrawiam ciepło:-)

Do góry