reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

Hej dziewczyny!

Przeczytałam chyba wszystkie możliwe opinie o szpitalach w woj. śląskim i szpital w Świętochłowicach jest najlepszy. Muszę zmienić lekarza prowadzącego. Zastanawiam się nad doktor Krystyną Horzelską, która tam właśnie pracuje. Czy któraś z Was do niej chodziła? Czytałam gdzieś na forum, że jest dobrym lekarzem, ale tutaj nikt o niej nie pisze. Jeśli wiecie coś na temat doktor Horzelskiej, to proszę o informacje :-)

reklama
z tegoc o wiem zeby rodzic w danym szpitalu nie musisz zmieniac lekarza prowadzacego :-)
Zmienić muszę czy tak, czy tak... z innych powodów :) a przy okazji pomyślałam, że mógłby być to lekarz ze szpitala, w którym chcę rodzić... Taki nieuzasadniony komfort psychiczny ;)
Będę mamą bliźniaków, dlatego bardzo zależy mi, żeby to był dobry lekarz, bo boję się powikłań, które w ciążach mnogich często się pojawiają... choć mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze :)

Dzięki za informacje. Z tego co wiem zarówno dr Dłubak i doktor Pabian przyjmują w Zabrzu, czy tak? Ja jestem z Będzina, więc to spory kawałek. A doktor Horzelska przyjmuje również w Katowicach, dlatego o niej myślałam. No nic... muszę to jeszcze przemyśleć :-) W każdym razie dziękuję za odpowiedź, no i za gratulacje :-)

Witaj NIebo, ja jestem ze Świętochłowic i z tego co wiem to Horzelska jest dobra ale to wszystko Pabian jest super, a ja już wielu lekarzy "przeleciałam" i do niego też poszłam pod koniec ciąży, no i dodatkowo jest ordynatorem, przyjmuje też w Świętochłowicach prywatnie a z Katowic to już 5 minut ;-)

Renik, a masz do niego jakieś namiary do tego gabinetu w Świętochłowicach? Numer telefonu, gdzie przyjmuje i kiedy? Czy trzeba się rejestrować? :-)

reklama
Renik, jeszcze raz dzięki za info :-) Dzwoniłam do tej Poradni Medycyny Rodzinnej, ale on tam już nie pracuje. Teraz ma prywatny gabinet na Wyzwolenia w Świętochłowicach.

Ktoś zna może numer telefonu?

Jeśli nie to chyba pojadę po prostu i wybadam teren :-)

Do góry