reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Było ... I ubyło

Karina niestety nie ma takiej opcji u nas. Może w jakiś dużych miastach.
Ale jakoś to zorganizuje tylko niech mój mąż pójdzie do pracy żebym jego grafik znała :)
A na spacery chodzę codziennie,nawet dwa razy po dwie godziny :) o ile nie leje!

reklama
72.0 :)
Wolno ... chyba muszę przyspieszyć tempo bo motywacja zaczyna kuleć ... dziś na obiad pizza ... nic dodać nic ująć .... ale! Przed 18 żeby kurde nie było to tamto ;-)

Rurka i tak ładnie spadło , sama dobrze wiesz ze o ostatnie kg trzeba bardzo walczyć zeby spadły .. Bedzie dobrze :)

U mnie narazie nic sie nie rusza :( kg przytyłam i mam zastój :( a nie jem słodyczy i chleba wogule ... Jeszcze nie tracę nadzieji [emoji16]

Karina ale to musi być coś nie tak !!! To przecież nie możliwe jest ... napisz mi tu zaraz dokładnie jak często jesz i co mniej więcej I ile ... a może zmień taktykę!

Marzę o 6 z przodu !!! A wydaje mi się to takie odległe przez to ze tak wolno spada mi ta waga ...

reklama
Rurka no co ja jem hehe , teraz wprowadziłam troche pełnoziarnistego pieczywa ..., wczesniej to co fotki robiłam , posiłków gdzies 3/4 dziennie ...

Do góry