reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Było ... I ubyło

Karina niestety nie ma takiej opcji u nas. Może w jakiś dużych miastach.
Ale jakoś to zorganizuje tylko niech mój mąż pójdzie do pracy żebym jego grafik znała :)
A na spacery chodzę codziennie,nawet dwa razy po dwie godziny :) o ile nie leje!

reklama
72.0 :)
Wolno ... chyba muszę przyspieszyć tempo bo motywacja zaczyna kuleć ... dziś na obiad pizza ... nic dodać nic ująć .... ale! Przed 18 żeby kurde nie było to tamto ;-)

Rurka i tak ładnie spadło , sama dobrze wiesz ze o ostatnie kg trzeba bardzo walczyć zeby spadły .. Bedzie dobrze :)

U mnie narazie nic sie nie rusza :( kg przytyłam i mam zastój :( a nie jem słodyczy i chleba wogule ... Jeszcze nie tracę nadzieji [emoji16]

Karina ale to musi być coś nie tak !!! To przecież nie możliwe jest ... napisz mi tu zaraz dokładnie jak często jesz i co mniej więcej I ile ... a może zmień taktykę!

Marzę o 6 z przodu !!! A wydaje mi się to takie odległe przez to ze tak wolno spada mi ta waga ...

reklama
Rurka no co ja jem hehe , teraz wprowadziłam troche pełnoziarnistego pieczywa ..., wczesniej to co fotki robiłam , posiłków gdzies 3/4 dziennie ...

Do góry