reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Było ... I ubyło

reklama
Wejdź sobie na vitalia.pl forum sukcesy :)
Ja codziennie wieczorem po kilka stron przeglądam przed snem :) mega motywuje! A na dwudziestej którejś stronie jest wątek z samymi zdjęciami ... szok jakie niektóre metamorfozy!

Lisica co tam u Ciebie?

Karina zaglądasz tu czasem? Jak tam ala dukan? Jak pierwszy tydzień zmagań?

A u mnie dzisiaj 73,9 oraz 74.2 ... taka świetna ta moja waga mogę sobie wybrać która bardziej mi pasuje ;) a tak serio to musze kupić nową wagę ta już ze mną nie wytrzymuje haha

Takie metamorfozy bardzo motywują - prawda :)

Ja od wczoraj na dukanie bo w zeszłym tygodniu zawaliłam :( nerwa mialam i szamalam [emoji24][emoji24][emoji24]

No ale teraz cisnę ...

Nie mialam czasu zaglądać w zeszłym tygodniu ... No ale teraz jestem :)

Gratuluje rurka tej wagi [emoji123]

Hahaha wariatka [emoji56][emoji56][emoji56]

Tyle co juz schudłaś to trzeba sie czymś nagrodzić , tylko nie szalej mi tak co dzien [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja sie trzymam [emoji106][emoji123]

Rurka i tak jesteś chuda.
Ja mam kryzys- dwa kilo przybrałam,czuje się brzydka i ciężka. Nie mam ochoty na nic,mąż mnie wkurwia...
Nie chce.z młodym zostawać.żebym poszła na gimnastykę... Ciągle mi dowala i znosi czekolady.. A później teksty po co ci fitness czy dieta skoro później jesz czekoladę..

Ehhh

73,5 :-D

wolno to idzie teraz bardzo ... nooo ale jakoś idzie :) byle do przodu

Aisha a może okres Ci się zbliża? Głowa do góry ja też mam grzechy :( i wpieprzam słodycze ;-/ ale zawsze do 14 po 14 juz nic słodkiego ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Aisha a w fitnes studiu nie zajmują sie dzidzia ? U nas sa takie możliwości ...
Do rodziny nie mozesz podrzucić ?
Albo idz na parokilometrowy spacer ... Lub basen ...

Do góry