reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Było ... I ubyło

Lisica gratuluje :)

Ja wracam na dietę od poniedziałku :) ide do pracy i bedzie mi łatwiej dzis bylam na wadze i 118,4 ...

Rurka Ty moja motywatorko ;)
Super spada waga u Ciebie - gratuluje !!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Karina super że wracasz na dietę trzymam kciuki masz jakąś konkretną dietę? Czy dukan?

U mnie lipa waga stoi w tym tygodniu 0 na minusie

Białko i warzywa / dieta Ala dukan ale bez faz [emoji4]

Lepiej 0 na minusie niz cos na plusie [emoji23][emoji23][emoji23]

Hehehe no na plusie tez nic :-D
A to super jak bez faz :)sama myślałam czy tak nie zacząć ale to jak skończę karmić :-*
O której Emily ma konie?

Rurka ty chuda szkapo! Gratulacje!!!
U mnie po długim weekendzie prawie dwa kg na plusie :( cóż, zarlam co popadlo i to późnym wieczorem. Ehh
Od dziś dieta znów.

reklama
Hahaha chuda szkapo :-D rozbawiłaś mnie!
A Ty spokojnie miałaś wakacje relaksik miałaś prawo trochę popłynąć :-D ale teraz zacisksmy pośladki ostatni posiłek o 18 małe częste posiłki i hektolitry wody!!! I za tydzien lilo mniej!
Tak jest?!?!

Do góry