reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Było ... I ubyło

To aż nie możliwe ze nie chudłaś jedząc tak niskokaloryczne i zdrowe posiłki i to 3-4 razy dziennie
A jak Twoje hormony? Gdzieś leży przyczyna przecież

reklama
Lisica się nie smutaj mi tu tylko trza się wziąść w garść ! Przypomnij mi ile miałaś przed ciążą a ile przy porodzie bo nie pamiętam.

U mnie 70,5 :-D
Jeszcze 4,5 kg Iiiiiii wyjdę z nadwagi ... moje BMI będzie w normie !!!! Jakoś wydaje mi się nierealne to że zobaczę 6 z przodu !!! Ale biorąc pod uwagę to ile już zrzucilam to wiem że tak się stanie! Musi!

Rurka ja widzę 6 z przodu a wierz mi, ze juz od kilku lat nie widzialam. Co prawda jest to 69.99 hahahaha, ale magiczna granica zostala przekroczona :p

Dziewczyny a bylyscie na pomiarze ciala u dietetyka? Ja byłam i ku mojemu zaskoczeniu nadmiar tłuszczu u mnie to tylko 2 kg. Za to nadwage mam z wody :-( az 10 kg :-( To, ze waze teraz 69.99 zawdzięczam poniekąd temu, ze wypijam dwa litry wody dziennie a i tak czuje, ze to malo. Pamiętajcie na kubek/filizanke kawy pije sie dwie duze szklanki wody, gdyz kawa bardzo odwadnia. Trzeba pic wodę caly dzien, lykami a nie na raz cala butle. Mam nadzieje, ze spróbujecie i cos to pomoze w drodze do wymarzonej sylwetki :-) Pozdrawiam i trzymam kciuki!

Rurka filmik ekstra! Przecież piękne :-D

Ostatnia edycja:
Moja mina jedząc sałatę :-D

Załączniki

• 1438855461339.jpg
    1438855461339.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry