reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Było ... I ubyło

To aż nie możliwe ze nie chudłaś jedząc tak niskokaloryczne i zdrowe posiłki i to 3-4 razy dziennie
A jak Twoje hormony? Gdzieś leży przyczyna przecież

reklama
Lisica się nie smutaj mi tu tylko trza się wziąść w garść ! Przypomnij mi ile miałaś przed ciążą a ile przy porodzie bo nie pamiętam.

U mnie 70,5 :-D
Jeszcze 4,5 kg Iiiiiii wyjdę z nadwagi ... moje BMI będzie w normie !!!! Jakoś wydaje mi się nierealne to że zobaczę 6 z przodu !!! Ale biorąc pod uwagę to ile już zrzucilam to wiem że tak się stanie! Musi!

Rurka ja widzę 6 z przodu a wierz mi, ze juz od kilku lat nie widzialam. Co prawda jest to 69.99 hahahaha, ale magiczna granica zostala przekroczona :p

Dziewczyny a bylyscie na pomiarze ciala u dietetyka? Ja byłam i ku mojemu zaskoczeniu nadmiar tłuszczu u mnie to tylko 2 kg. Za to nadwage mam z wody :-( az 10 kg :-( To, ze waze teraz 69.99 zawdzięczam poniekąd temu, ze wypijam dwa litry wody dziennie a i tak czuje, ze to malo. Pamiętajcie na kubek/filizanke kawy pije sie dwie duze szklanki wody, gdyz kawa bardzo odwadnia. Trzeba pic wodę caly dzien, lykami a nie na raz cala butle. Mam nadzieje, ze spróbujecie i cos to pomoze w drodze do wymarzonej sylwetki :-) Pozdrawiam i trzymam kciuki!

Rurka filmik ekstra! Przecież piękne :-D

Ostatnia edycja:
Moja mina jedząc sałatę :-D

Załączniki

• 1438855461339.jpg
    1438855461339.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry