reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Było ... I ubyło

Lisica super minus 10 to dobry start :-D
Karmisz piersią? I jak się w ogóle czujecie? :)
Mam nadzieję że teraz będziesz mi towarzyszyła w zmaganiach z wagą :-D bo póki co tylko aisha dotrzymuje mi kroku :)

reklama
Rurka karmię pół na pół, niestety samym cyckiem się nie najada. Czujemy się dość dobrze :-)
No jasne że będę ci towarzyszyć! Czas,najwyższy zgubić te kilogramy.

I o to chodzi ! Grunt to pozytywne myślenie :-D
Pytałam czy karmisz bo jak karmisz to wszystkiego jeść nie możesz na razie ja juz sobie pozwalam na coraz więcej :) kolek u nas nie było ale bóle brzuszka wzdęcia tak więc się ograniczałam. .. ale mam wrażenie ze to nie miało znaczenia co ja jadłam ... pomijając alergeny które do krwi się przedostają.
To napisz jak teraz planujesz się żywic żeby gubić :)

Rurka ja się boję kolek bo mój Daniel miał. Podaję probiotyk Biogaia póki co i uważam na to, co jem. To narazie gotowane mięso, ryby, zupy, jarzyny. Na śniadanie bułka z szynką bez konserwantów lub konfiturą, jakiś jogurt pitny. Chcę się zabrać za jedzenie owoców, może spróbuję z jabłkiem - powoli będę sobie pozwalać na coraz więcej.

Dziś 96,5 kg :-) moim celem jest póki co 80 kg. Ostatecznie chcę zejść do 70 kg.

No to mam nadzieję że teraz kolki was ominą!
Waga w dół super!!!! Ja też na początku tak jadłam jak ty teraz :) wszystko duszone i gotowane chude i delikatne :)
A ile masz wzrostu? Moje marzenie to 58 kg żeby te dwa kg mieć zawsze w zapasie do 60 ;-D ahhhhh no zobaczymy oby do tych 65 zejść ... ja mam 164 cm

Rurka 174 cm.
Dziś się zapomniałam i zjadłam trochę gulaszu, był dość pikantny. Mam nadzieję że Lila nie ucierpi :-(
Ja poniżej 70 kg źle wyglądam. Ponoć mam grube kości ;-)

Lisica i jak tam Lilka odchorowała gulasz?
Jutro ważenie ... ciekawa jestem co waga pokaże :-D no i trzymam kciuki za wasze spadki !

reklama
U mnie stoi w miejscu.
Ale czeka mnie restrykcyjna dieta. Niestety moje dziecko ma ogromne problemy z brzuszkiem :-( już boję się cokolwiek jeść. Chyba przejdę na suchary i wodę...

Do góry