reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Było ... I ubyło

Lisica juz zwolnilo się tempo nieco :) ale to było wiadome hehe a Ty nie zazdrość Tobie też będzie tak spadalo :-D

reklama
O nie.
Koniec uzalania sie nad soba.
To nie beda przezarte swieta, ale pelne ruchu.
Nie dam sie.
Czego i Wam zycze :*
Wesolych Swiat :*

Czesc laski..spieszę z dobra nowina.. Dzis pierwszy raz po porodzie miałam okazje sie zwarzyć i... Mam tylko kilogram do zrzucenia , aby miec wagę sprzed ciąży.. A to oznacza ze do wagi sprzed choroby brakuje mi tylko 27kg mniej.. Juz nie mogę sie doczekać konca połogu.. Az będę mogla zacząć ćwiczyć..

Porusze jeszcze temat tego pasa po ciążowego.. Używa go od tygodnia i w zasadzie mam juz "płaski" brzuch.. Nic mi nie zwissa .. Skóra ladnie sie ściągająca:)

reklama
Ciąż zaczynalqm z waga 97kg przy wzroscie 171cm.. W grudniu miałam juz 108kg poszłam do tego mojego dietetyka i spadlo mi do 105,5kg i taka wagę miałam do porodu , a wczoraj sie zważyłam i wazylam 98kg. Wiec jest dobrze bo po pologu mogę zacząć prace i dążyć do wymarzonej wagi 65-70kg..

Do góry