reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Było ... I ubyło

Juz juz lol bez nerwów lol [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja jak narazie -12 kg i kurs na wiecej do zgubienia biorę ..., chciałabym koło 90-85 - a co bedzie zobaczymy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Bry, ja od kilku dni dietuje, kupilam tekturkowy chleb, serki wiejskie, twarogi, kefiry i jogurty nat, morze warzyw i chudego miesa dzis dokupie. Od razu mi lepiej, nie podjadam miedzy posilkami, nie jem slodyczy ufff :-)

I tak trzymaj :-D tylko nie pęknij! !! I czekamy na pierwsze efekty! :-)

Ja muszę się pomierzyć cm krawieckim tylko ze musze kupić bo nie mam :)

Ostatnia edycja:
Tak dokladnie:) a to dopiero 3tydz. Połogu.. Ale wiesz jak ja codziennie musze wsiąść gondole z Rafałkiem, znieść ja z drugiego piętra, potem z bagażnika auta wyjąć stelaż.. Naszarpac sie żeby go rozłożyć, pozakładać koła i zamontowaj ta gondole z małym .. Potem ponad godzinny spacer, a potem ponownie złożyć i wrzucić do auta stelaż i wnieść małego w gondoli na drugie piętro.. No to po takim ruchu mam nadzieje ze będzie dalej waga tak spadala.. :) oby oby!!!!

reklama
No to super! :-)

Ja trochę modyfikuje dietę bo mam zastój. .. od kilku dni waga ani rusz ciągle 82,2 na liczniku ...
Więc 4 posiłki o stałych bezwzględnie porach dnia i więcej białka. Ale mała ma gazy które ją męczą więc niewiele mogę jeść póki co ... warzyw mi masakry cz nie brakuje pomidorów ogórków papryki świeżej sałaty mniam mniam ... no cóż ... jeszcze trochę

Do góry