reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Było ... I ubyło

Justynka mój cel to 65 a wymarzoną wagą jest 58 żeby zawsze te 2 kg zapasu było na różne chwilowe wahania wagi :) wzrost 164

reklama
No mój cel to te 70kg.. W tej wadze czułam się dobrze nie za chudo nie za grubo..jak to osiągnę to juz nie wypuszczę eS. Z wyra :) hahahha... Ale ja jestem straszna..

Hyh... U mnie 1 kg na minusie od ostatniej wizyty. Święta spędziłam (przepraszam) w WC z grypą żołądkowo-jelitową.

Lisica biedactwo:* ja nie mam niestety zbyt często dostępu do wagi więc nie wiem ile tam ważę:) czy cos ubywa, ale jak będę codziennie z 2 piętra Targała gondole z niuniem i potem szarpała się z rozłożeniem stelaża wózka to na pewno schudnę..

Rurka super. U mnie wciąż w miejscu. Czyli 106. Zastanawiam się czy to nie przez pigułki które biorę od miesiąca i od dłuższego czasu waga stoi.

Możliwe. Ja póki co jeszcze w pologu jestem. Wizyta za jakieś 2 tyg nie wiem czy na pigułki się zdecyduje ... zawsze źle je znosilam.

reklama
Do góry