reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Było ... I ubyło

Pauletta witaj! Ja też czekam na rozwiązanie ;-) a później dietka i - mam nadzieję - jak najszybsze ćwiczenia. Na pewno chcę biegać.

Rurka kciuki za ładną wagę :-)

reklama
Dziękuję Rurka :) Tak jestem w 28 tygodniu ciąży i jest to moje pierwsze dziecko :) Dokładnie nie wiem ile ważyłam przed ciążą ale było to coś koło 90kg przy wzroście 175 :/ W tym momencie mam już 100kg i trochę się martwię, że za dużo przytyłam a jeszcze cały 3 trymestr przede mną. Nie zabrzmiało jak wywiad miło, że zadałaś tyle pytań :) A Ty Rurka od jakiej wagi zaczynałaś walkę? I ile teraz na liczniku? :) Czytałam wcześniejsze wpisy ale już zapomniałam tyle tam tych kg było podawanych wcześniej :p
Lisica- widzę Ty już w maju będziesz miała rozwiązanie miesiąc wcześniej ja mam 27.06 :) Z tego co czytałam wolisz cc to chyba dłużej musisz czekać z ćwiczeniami ? Ja chciałam urodzić SN ale nie wiem jak wyjdzie lekarz mówi, że mój mały może być dużym dzieckiem.

Ostatnia edycja:
Ja się zwaze w sobotę, po powrocie ze szpitala. Kurde ciężko o dietę bo mają tu tylko bar i automaty . Przynajmniej postaram się oprzeć chęci na batony i nic nie jeść juz po 18 tej.
Witam nowa koleżanke :)

Aisha Tobie wybaczam :) diagnozujcie się z Aleksem i wracajcie szybko do domku !!!

Pauletta spokojnie nie martw się tak bardzo wagą ja na tym etapie miałam już więcej na plusie :)
Wiec tak tą ciążę zaczynałam z wagą ok 78-80 kg dokładnie nie wiem przy wzroście 164 ... rodziłam z wagą ok 102 kg tak mi się wydaje. Tydzień po porodzie ważyłam 90.2 kg będąc ciągle na diecie lekkostrawnej ... jestem na niej nadal i teraz 3 tyg po porodzie ważę ok 84 kg ... jutro dowiem się dokładnie ile ;)
Nie wiem czy rodzaj porodu ma wpływ na wagę ja rodziłam SN .:)

Ostatnia edycja:
Rurka- Gratuluje sporo już zgubiłaś :) tak trzymaj :) Jutro się pochwalisz :)
Staram się nie myśleć o tych kg bardziej boję się, że zaszkodzą mi przy po porodzie bądź dziecku. Dziś byłam u lekarza i jest wszystko pięknie ładne, więc nie ma co się stresować, byleby tak do końca :) Kg ile by nie było więcej to i tak mam zamiar z nimi ostro walczyć :)
Trochę sporo ich będzie trzeba się pozbyć :p

Oj kochana niby straszą że grubsze babki trudniejszy poród mają ale to nie prawda. Lili wyskoczyła po 2,5 godz skurczy parlam nie całe 5 min ;) zdrowa jak rydz i silna jak byk :-D ... nie martw się zrzucisz kg tylko myśl o tym ze chcesz schudnąć nakrecaj się ciągle na to motywuj się
To po porodzie będzie to dla Ciebie naturalna kolej rzeczy :-)

Szybki poród miałaś tylko pozazdrościć :) najważniejsze, że Malutka zdrowa i wszystko w porządku :) Dziękuję za słowa otuchy od razu lepiej :-) Staram się właśnie nakręcać już i planuje jak się wezmę za odchudzanie, choć na pewno Młody szybko zweryfikuje mi pewne rzeczy haha :-D

Kurcze dziewczyny dni mi się pomyliły przecież piątek jest jutro! No ale ja i tak nie wytrzymałam ...
Waga dziś 83.9 :-D jesssssst moooc :-D

reklama
Do góry