reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Było ... I ubyło

Pauletta witaj! Ja też czekam na rozwiązanie ;-) a później dietka i - mam nadzieję - jak najszybsze ćwiczenia. Na pewno chcę biegać.

Rurka kciuki za ładną wagę :-)

reklama
Dziękuję Rurka :) Tak jestem w 28 tygodniu ciąży i jest to moje pierwsze dziecko :) Dokładnie nie wiem ile ważyłam przed ciążą ale było to coś koło 90kg przy wzroście 175 :/ W tym momencie mam już 100kg i trochę się martwię, że za dużo przytyłam a jeszcze cały 3 trymestr przede mną. Nie zabrzmiało jak wywiad miło, że zadałaś tyle pytań :) A Ty Rurka od jakiej wagi zaczynałaś walkę? I ile teraz na liczniku? :) Czytałam wcześniejsze wpisy ale już zapomniałam tyle tam tych kg było podawanych wcześniej :p
Lisica- widzę Ty już w maju będziesz miała rozwiązanie miesiąc wcześniej ja mam 27.06 :) Z tego co czytałam wolisz cc to chyba dłużej musisz czekać z ćwiczeniami ? Ja chciałam urodzić SN ale nie wiem jak wyjdzie lekarz mówi, że mój mały może być dużym dzieckiem.

Ostatnia edycja:
Ja się zwaze w sobotę, po powrocie ze szpitala. Kurde ciężko o dietę bo mają tu tylko bar i automaty . Przynajmniej postaram się oprzeć chęci na batony i nic nie jeść juz po 18 tej.
Witam nowa koleżanke :)

Aisha Tobie wybaczam :) diagnozujcie się z Aleksem i wracajcie szybko do domku !!!

Pauletta spokojnie nie martw się tak bardzo wagą ja na tym etapie miałam już więcej na plusie :)
Wiec tak tą ciążę zaczynałam z wagą ok 78-80 kg dokładnie nie wiem przy wzroście 164 ... rodziłam z wagą ok 102 kg tak mi się wydaje. Tydzień po porodzie ważyłam 90.2 kg będąc ciągle na diecie lekkostrawnej ... jestem na niej nadal i teraz 3 tyg po porodzie ważę ok 84 kg ... jutro dowiem się dokładnie ile ;)
Nie wiem czy rodzaj porodu ma wpływ na wagę ja rodziłam SN .:)

Ostatnia edycja:
Rurka- Gratuluje sporo już zgubiłaś :) tak trzymaj :) Jutro się pochwalisz :)
Staram się nie myśleć o tych kg bardziej boję się, że zaszkodzą mi przy po porodzie bądź dziecku. Dziś byłam u lekarza i jest wszystko pięknie ładne, więc nie ma co się stresować, byleby tak do końca :) Kg ile by nie było więcej to i tak mam zamiar z nimi ostro walczyć :)
Trochę sporo ich będzie trzeba się pozbyć :p

Oj kochana niby straszą że grubsze babki trudniejszy poród mają ale to nie prawda. Lili wyskoczyła po 2,5 godz skurczy parlam nie całe 5 min ;) zdrowa jak rydz i silna jak byk :-D ... nie martw się zrzucisz kg tylko myśl o tym ze chcesz schudnąć nakrecaj się ciągle na to motywuj się
To po porodzie będzie to dla Ciebie naturalna kolej rzeczy :-)

Szybki poród miałaś tylko pozazdrościć :) najważniejsze, że Malutka zdrowa i wszystko w porządku :) Dziękuję za słowa otuchy od razu lepiej :-) Staram się właśnie nakręcać już i planuje jak się wezmę za odchudzanie, choć na pewno Młody szybko zweryfikuje mi pewne rzeczy haha :-D

Kurcze dziewczyny dni mi się pomyliły przecież piątek jest jutro! No ale ja i tak nie wytrzymałam ...
Waga dziś 83.9 :-D jesssssst moooc :-D

reklama
Do góry