reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Było ... I ubyło

Pas daje dużo na brzuszek a najlepiej takie majtki z golfem :-) czyli długie pod cycki i na uda :-)
Po cesarce trzeba poczekać , natomiast po SN myślę że na spokojnie po połogu

reklama
Skodzia ... no co ty!! Kochana na spokojnie najpierw ocena sytuacji ! Waga BMI i cel :) a później krok po kroczku ... ty masz lepiej bo możesz jeść wszystko i ustalić dietę jaką chcesz :-D dasz rade!!!! Jasne? ?? Ja mam do zrzucenia 20 kg!!!!! I wiem ze mi się uda i tobie też nam wszystkim tylko trza spiąć pośladki i do roboty! !!! Ja będę cwiczyla z melB jak juz będę mogła :)

A ja jak czytałam o noszeniu tych pasów poporodowych to spotkałam sie z opiniami ze lepiej ich nie nosić bo wtedy mięśnie same nie pracują bo pas trzyma za nie... Nie wiem jaka prawda, ja w każdym razie pasa nie nosiłam bo jakos przemówiła do mnie ta teoria. Brzuch w sumie sie wchłonął, zeby był super płaski to nie powiem, ale przed ciąża tez nie był;)

No megi ja też taką opinię słyszałam ... tak czy siak pasa nie mam, kupowac nie będę a po trzech ciazach brzuch idealny nigdy już nie będzie i nie musi byle sadło się nie trzęsło ;-)

Dla wzmocnienia efektu końcowego oraz podnoszenia motywacji w trakcie myślałam o pyknięciu sobie fotek wiecie ... takie przed i po ;-) bo zakładam ze będzie po !!! Haha ale muszę męża poprosić o te fotki ... boję się tylko ze jak zobaczę takiego słonia na zdjęciu to ten widok mnie podlamie :-\ ale co tam może czas zderzyc się z rzeczywistoscią

Ostatnia edycja:
Rurka ja 40:(
Damy rade :)
Pas mam ze względu na zalecenia po cc, bo po cc łatwo o przepukline.
Noszę jakieś 2h dziennie jak idę na spacer. Nie powinno się w nim ćwiczyć ani leżeć. No i max kilka godzin.
U mnie sadlo zwisa :(

Witam dziewczyny :)
Jestem nowa i spodziewam się dziecka.Termin koniec czerwca ale myślę już o tym, żeby po porodzie wziąć się mocno za siebie :) Ćwiczyłam z Chodakowską i szło mi co raz lepiej, byłam na dobrej drodze do pozbycia się kg. Nie zdążyłam zgubić, bo dowiedziałam się o ciąży :) Odchudzanie, więc zostało przesunięte :) Staram się być dobrej myśli, ze w końcu mi się uda :)
Trzymam kciuki za Was wszystkie, żebyście osiągnęły swoje cele :)

reklama
Pauletta witamy :-D
Gratuluję ciąży :) to już ok 28 tydz? Moja przyjaciółka tez ma termin na koniec czerwca nie żebym tak wyliczyla ;-) ile ważyłaś przed ciążą? A ile już przybralas? To twoje pierwsze dziecko? Haha brzmi jak wywiad ;-) ale po prostu chcę Cię trochę poznać :)

Laski jutro się ważymy !!!! Mam nadzieję że mnie samej nie zostawicie :)

Do góry