reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Było ... I ubyło

reklama
Diabli ja póki co jeszcze bez ćwiczeń ale niedługo zacznę jakąś Chodakowską uskuteczniać :-D jak masz jakieś fajne ćwiczenia to wrzucaj a co Ty też się odchudzasz?

No tak...nie przeczytałam od początku :-)
U mnie trudno to nazwać odchudzaniem bo ja kocham słodkości :-) i niestety mogłabym nimi żyć...
ćwiczyłam z Olą na FB przez 2.5 mc-a i lipa...teraz robię wyzwania 30 dniowe ( brzuszki i tyłek) Dzieć mi mało śpi, włazi wszędzie więc odpadają dłuższe ćwiczenia
Jem zdrowo ( oprócz moich słabości oczywiście )

Ja teraz gubię masę hahaha a jak połóg się skończy będę pracowała nad rzeźbą :-D hehehe

Aisha to Tobie też bardzo dużo spadło licząc od dnia porodu ... :)

Ostatnia edycja:
Rurka - wow:) no w szoku jestem jak widzę ile Ty juz masz na minusie:) gratulacje, tak trzymać

Ja na razie nie dołączam bo nie mam siły i motywacji a z piec to chętnie tez bym zgubiła. Ale muszę sie zebrać w sobie a teraz czuje ze nic z tego narazie. Powiem Wam tylko co ja uważam za najlepszy sposób: oczywiście jeść gotowane czy pieczone, w umiarkowanych ilościach, przy karmieniu piersią mogą być więcej niż umiarkowane;) woda woda woda, litry wody, ile wlezie pic a po połogu ćwiczyć. Sił brak, ale padając na twarz ćwiczyć i sie nie poddawać. Ja od ósmego tygodnia piec razy w tygodniu aerobik i dwa basen dla relaksu - ale oczywiście nie żadne tam jacuzzi:) tym sposobem 22 kg w cztery miesiące a od tamtego czasu cisza. Bo jem normalnie i nie ćwiczę bo pracuje i nic mi sie nie chce. Ale wazę sie codziennie zeby nie przytyć przypadkiem bo to póki co mój cel:)

Powodzenia:)

Super przepisy na kasze jaglana, nie pamietam kto wrzucił ale będę korzystac

Dobra kochane dzisiaj jest 85.0
I to jest właśnie ten czas kiedy przestaję się ważyć codziennie ...
Tylko dlaczego mi te 0,6 kg wskoczyło? ???? Hmmmmm

Megi super ze miałaś czas tak często ćwiczyć! Mi kurde ciężko z wózkiem się na spacer wybrać a co dopiero na jakiś fitness czy basen. Może po świętach, jak mały skończy dwa miesiące.
Rurka zatem kolejne ważenie w piątek :)
Ja narazie jem wszystko, bo nie mam czasu przygotowywać osobno posiłków dla mnie i męża.
Ale staram się jeść mniejsze porcje a na kolacje zwykle tylko jakiegoś banana i to najpóźniej o 18!
Na razie efekty są,jak waga stanie to będę myśleć dalej.
Na razie martwię się ze nawet gdy schudnę to mi obwisly brzuch zostanie bo nie mam czasu ćwiczyć :(

Aisha - z tym ćwiczeniem to było tak, że chociaż na godzinę mogłam wyjść z domu, to była motywacja. Ćwiczyć mi się za grosz nie chciało, czasmi miałam wrażenie że wyzionę ducha. Ale taka godzina oddechu od płaczu, kupy co piętnaście minut to dużo, a przy okazji kg spadaly.

A ja właśnie waże się codziennie, jak widzę że jest mniej to jest to dla mnie super motywacja, a jak widzę że więcej to pamiętam o tym przy każdym otwarciu lodówki.

Dużo daje też pas ...ja nie moglam nosić bo strasznie mnie bolało w środku

Aisha272 rób w domku parę ćwiczeń ...zajmie Ci maksymalnie 10-15 min ...tylko takie w połogu ( yt)

reklama
Do góry