reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Było ... I ubyło

reklama
Jutro wejde na wage :-)
Cos mnie cisnie na slodkie, okres tuz tuz... Na szczescie opanowalam sie i zjadlam pol slodkiej bulki i 2 kostki slodkiej czekolady.

Ojej gratuluje kolejnych narodzin malenstwa :*

Lisica wiem wiem i czekam na Ciebie niecierpliwie :-)
Skodzia to czekamy jutro na wagę :-D

Rurka termin na 22.05. Chciałabym cc... Pierwsze dziecko przez cięcie więc może się uda. Tym bardziej że ułożenie poprzeczne miednicowe było we wtorek (w poprzedni piątek jeszcze główkowe, także się obraca). No nic, zobaczymy.

no to trzymam kciuki za pomyślne ułożenie spraw porodowych :tak::blink: ehhhh zazdroszczę Ci tego brzuszka i kopniaków hahahha niezła jestem jeszcze trzy tygodnie temu modliłam się żeby już urodzić i zaklinałam się, że nigdy więcej ciąży!!! a teraz już bym mogła znowu być heheh

ale dobra my tu gadu gadu a jutro ważenie!!!! KTO JEST ZE MNĄ????? :-):-):-):-):-)

Dzisiaj :

84,4
-17,6 od porodu
:-D

JESTEM w naprawdę ciężkim szoku! Wiem ze w końcu waga stanie ale oby jak najpóźniej :-D

reklama
Do góry