reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Było ... I ubyło

Jeżeli chodzi o przepisy to nic specjalnego nie wrzucę bo czasu brak na gotowanie. U mnie najczęściej teraz jest pierś z kurczaka pokrojona, uduszona na łyżce masła klarowanego, do tego mieszanka warzyw mrożonych. Można dodawać do wszystkiego - kaszy,ryżu,makaronu,zawinąć w tortille lub naleśnik. Można dodać trochę przecieru lub.innych dodatków i zmieniać smak ;) mega proste i szybkie.

reklama
Dzień dobry

Rurka tak tak ważenie raz na tydzień to super pomysł, bo ja się codziennie nie ważę, kiedyś w młodości wpadłam w pułapkę ważenia i to gorsze jest, bo jak się w doła wpada to czasem człowiek ulega pokusie skoro i tak na wadze bez zmian, dlatego jestem ZA ważeniem co tydzień.

Ja wczoraj zalatana zuzy urodziny były cały dzień ktoś wpadał na tort :-) i ja zjadłam malutki kawałek zamiast obiadu .... a na wadze minus 0,7 kg :-D !!!!
Tak tak jeszcze się ważę codziennie póki tak ładnie spada z dnia na dzień :) powera mi to dodaje i moją motywację podbudowuje. . Choć ta i tak silna jest :) póki co ;)

Miłego dnia piękne kobietki ;)

U mnie waga dziś to 107. Czyli kg mniej od ostatniego ważenia. Trochę mało ale nie mam siły o tym myśleć bo u nas wszyscy chorzy :(

Aisha .. Hmmm kilogram jest dobry.. Tez dziewczyny nie można przesadzac bo skora nie nadarzy się ściągać i będziemy takie wory okropne.. Bleeeee...

A swoja droga stosujecie cos do skory jakis krem ujędrniający???

Ja mam bephanten przeciw rozstepom jeszcze z ciąży i ziajki krem ujędrniający po porodzie ...

Ja w ciąży stosowałam biooil. Teraz teoretycznie tez stosuje ale często brak czasu na Prysznic a co dopiero na smarowanie!

reklama
Ja z takich ujędrniająco ściągających polecam PERFECTA z Rossmana.. Jest naprawde ekstra i przy systematycznym smarowaniu naprawde ubywa cm w obwodach.. Po dwóch tygodniach od 1-2cm.. Naprawde testowalam i widac bylo efekty golym okiem... Jak juz ten mój gnom zechce wyleźć tez mam zamiar go stosować...

Do góry