reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
I znowu niedziela wieczór i rano do pracy :wściekła/y:

o temat szczepień... ja to mam zrytą głowę przez te szczepienia... szczepić/nie szczepić/ szczepić/ nie...

Aga właśnie zerknęłam na grupona... chyba się skuszę:-)

Witam po weekendowo i feriowo od jutra znowu to samo....
Słyszałam, że od środy juz wiosna i do 12stopni, byłoby fajnie :tak:

Aga Wronka byłysmy w 7 Days kiedys tetnił zyciem a teraz zero ludzi zimno smierdząco hehe...moze latem jest wiecej ludzi ,tam zawsze pełno studentów chodziło bo vis a vis uniwersytet a teraz masakra.

Pustki może dlatego, że studenci maja ferie a reszta w okresie postu nie chodzi na imprezki ;-)
Chodzilismy tam co tydzień na spotkanka ale jak dobrze pamietam zamkneli go i może teraz jest otwarty na nowo a ludzie o tym nie wiedza.

Gosiek tez mialam metlik, ale jakos zaufalam pediatrze jak byla u nas kiedy adas sie urodzil i sama powiedziala ze obowiazkowe tak ale tych pozostalych nie ... i tak jakos sie naczytalam i stwierdzilam ze faktycznie nie ma co ... mozna je zrobic jak sie daje do zlobka bo sporo wirusów ale jak dziecko do 3 lat w domu to nie ma sensu ...

a socatotsy widzialam w akcji na targach, bardzo fajne zajecia:)

Izka - faktycznie kiedys zamkneli ...

No niby wiosna,ale dzisiaj -6.
Co do szczepienia to w 100% zgadzam sie z Aga;)

My sie wzielismy za odswiezanie kuchni bo po 5 latach lekko sie "zatłuszczyła" heeh

Hej!

Ja tu przez weekend w wiosennej kurtce i adidaski a tu znowu rano na minusie i zimowki trzeba bylo ubrac;/...wstac mi sie nie chcialo ale bylo trzeba dziecko zaprowadzic a i moj M poszedl do pracy prawie po 3tyg wiec i z psem musialam i po bulki...niby nie lubie jak siedzi w domu ale zawsze jakies plusy sa;)...teraz siedze z Matem i jemy sniadanie a ten ciagle pyta kiedy tata wroci...
Ja szczepilam tylko podstawowymi i jedno i drugie

Sali,jak bedziesz potrzebowala pomocy to wiesz;)

Heloł poniedziałkowo z domu.. Olek nocy wymiotował chyb z 4 razy:angry: walczyliśmy od 1 do 3... rano mega rozwolnienie, czyli jelitówka i jego trafiła:wściekła/y: rano wypił mleko i niby samopoczucie ok ale taki jakiś jak nie on.. cichy spkojny, cay czas leżał... teraz w końcu usnął.. ehhh

Normalnie dopiero 11 i początek tygodnia a mi się już nic nie chce...:szok: idę po kawę

Też kupiłam bon na gruponie ;) a mały szczepiony tylko na obowiązkowe i to bez pośpiechu.

Ja już wiosennie się odmieniłam - kolorek na włosach, zielone spodnie i nowy sweterek :) za razem 80zł :D Pokochałam wyprzedaże!

Do 7days'a też chadzałam regularnie, ale dwa lata temu :p i zdarzało się że byliśmy sami, ale np. o 12 w środę nawet w największe mrozy, a nie w weekend, więc możliwe, że studenci jeszcze go na nowo nie opanowali.

reklama
Ale ja sie dzisiaj nudze:szok:...chyba zaraz pojde spac;-)

Gosia,zdrowka dla malego!

Ania,super,wrzuc jakies foty:-)

Co do 7 days'a to sie rano zastanawialam czy mi sie to nie snilo haha;-)...

Do góry