reklama
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
http://www.facebook.com/groups/swiatbab/331774516868815/?notif_t=group_activity#!/profile.php?id=1457364542
Sali mnie masz ale dla reszty wysyłam linka
+ linka do mojego profil bobowego BOBOeko | Facebook
Sali mnie masz ale dla reszty wysyłam linka
+ linka do mojego profil bobowego BOBOeko | Facebook
Eee tam Mucha według mnie bardzo ładnie wyglądasz A przybrac jest dużo łatwiej niz zrzucić
Oj Madziara wiedz, że są i problemy z tym przybraniem
Muszko ja też zawsze "dyskutowałam" swoją wizję ale potem na każdej wizycie Pan prof. mi wytykał, ze nie idę z duchem czasu, bo nie zgadzam się na "nowe" w dziedzinie szczepień....ech temat rzeka......i się zraziłam, bo się potem okazało, ze on jest wojewódzkim konsultantem do spraw szczepień i jak mógł przyjmować inny punkt widzenia jak przecież mu płacą za to aby kazał się szczepić. I na dodatek chciał mnie szczepić na wizycie kontrolnej po pierwszym w życiu Franka 14 dniowym antybiotyku. Przecież był tak osłabiony jego ukł. immunologiczny, ze i tak by na szczepionkę nie zareagował.....masakra. Ale na szczęście nie zgodziłam się ani na pneumo ani na meningo ani żadną ospę i tym bardziej grypę.....i moje dziecko odpukać nie choruje. W przeciwieństwie do wielu innych mi znanych "zabezpieczonych" na wszystko.....
mucha666
matka wariatka
Ale Ci się napisałoPo tych robótkach ręcznych domyslilam sie ze to Ty
JJ my nie mieliśmy takich sytuacji, ale jak już pisałam nam się wizje raczej nie rozmijają. A ja akurat szczepie dzieciaki dodatkowymi szczepieniami a teraz zaczynam doszczepiać siebie. Co do przybrania na wadze to takie chudzinki jak Ty to pewnie mają problem ale ja mam raczej średnie normalne wymiary i myślę że nie będzie problemu żeby przybrać, ale na razie mam taki jadłowstręt że szok. W sumie to tylko kefir twaróg i papryka mi smakują.A wszystko inne jest bleeeeeeeeee
Ale fajny dzionek się dzisiaj zapowiada. Jeszcze trochę i mykamy na spacerek
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Hej!
My juz po spacerze,wieje....kiedy to sie skonczy???
Teraz biore sie za obiad...ogolnie mam lenia...
Wczoraj bylysmy z Sali w pubie,nie pisze nazwy,hehe,co by nie reklamowac,haha,a moze by sie przydalo....ale nie uwierzycie ze bylysmy tylko Myyyy same i caly pub nasz!!!!
Wczoraj bylysmy z Sali w pubie,nie pisze nazwy,hehe,co by nie reklamowac,haha,a moze by sie przydalo....ale nie uwierzycie ze bylysmy tylko Myyyy same i caly pub nasz!!!!
w sobotę?????? same w pubie....OMG , to może jednak napisz nazwę cobyśmy tam nie poszly, bo trochę to podejrzane hehehehHej!
Co do szczepien mam identyczne podejscie jak JJ, moja Wercia miala tylko obowiazkowe a Borys musiał dodatkowe pneumo ale tylko dlatego,ze mi długo chorował, jakies pól roku wlaczyliśmy z katarem. W końcu pojechalam do Gizinskiej zrobila wymaz i wyszly jakies pneumo coś tam no i zalecila szczepic.
BYliśmy na spacerze, ale zimno i wieje brrrrr:-(
Ostatnia edycja:
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
Ja tez generalnie ze szczepieniami na nie... zaszczepiłam tylko obowiązkowymi, uważam ze jeżeli "dodatkowe" szczepienia bylyby takie ważne byłyby obowiązkowe... dla mnie to napędzanie kasy ...
fakt płaciłam za skojarzone ale to tylko dlatego ze nie chcialam kloc mlodego tyle razy.
Sali, kasia - gdzie ??? My do zamku poszliśmy i w sumie 3 stoliki zajete, potem cegielnia ale tak hałas ze nie wiem
fakt płaciłam za skojarzone ale to tylko dlatego ze nie chcialam kloc mlodego tyle razy.
Sali, kasia - gdzie ??? My do zamku poszliśmy i w sumie 3 stoliki zajete, potem cegielnia ale tak hałas ze nie wiem
reklama