reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
mucha chyba chodzicie do Pana Profesora ;-).....ja się z nim "rozmijałam" w podejściu do pewnych spraw i już nie chodzimy :)

mucha chyba chodzicie do Pana Profesora ;-).....ja się z nim "rozmijałam" w podejściu do pewnych spraw i już nie chodzimy :)
No powiem tak my mamy duży wzajemny kredyt zaufania i zazwyczaj jak mi coś nie pasi to mówię i proponuję swoją wersję. Ale znamy się już tyle lat że mam bezgraniczne zaufanie i jeszcze się nigdy nie zawiodłam:tak:. Ale wiadomo każdy ma jakieś swoje obserwacje i odczucia.

Ostatnia edycja:
Mucha suuuper wiek dziadek ma:tak::-) to sie impreza szykuje. Aaa czemu Tobie wszystko wisi,tak schudlas,co robilas,jakas dieta...???
No -10 od listopada. ale to nie dieta to raczej szpital i jego następstwa mnie tak odchudziły. Ale tak niezbyt się czuję w nowym wcieleniu. Jednak wolę siebie w wydaniu grubszym

Grrr nie umiem dwóch cytatów w jednym poście zrobić i dlatego są dwa

Ostatnia edycja:
Dziewczyny macie FB POŁOWY Z WAS NIE ZNAM Z WIDZENIA HEHE.fAJNIE BYŁO BY POZNAC LEPIEJ POTEM SIE KOJARZYC;)

reklama
Do góry