reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Cześć dziewczyny, chciałam się przywitać, od dłuższego czasu podpatruję Wasze pogaduchy i w końcu dołączam :-)
Aga, mama 2 letniego Adasia i już wkrótce Dawidka ( termin na 8 marca ).

reklama
Faith - Adasie sa fajne :)

sluchajcie.. bylam dzisiaj u Wysockiego i ten..... powiedzial ze sie zalozy o wszystkie pieniadze ze to nie alergia (na ktora go lecza od miesica) ale utajone zapalenie oskrzeli, bardzo zadko spotykane ale wszystko na to wskazuje. niestety antybiotyk 8 dni... 3 lekarzy wczesniej nie wykrylo ?? jak tu ufac ? i skad moge miec pewnosc ze dzisiaj sie nie pomylil wysocki ? ;(

Ja kiedys czesto chodziłam do 7 Daysa ze wzgledu ze mam blisko do domu ;)
4 LATA TEMU W MOJE IMIENINY ZWICHNEŁAM TAM STAW SKOKOWY ,POGOTOWIE GIPS,A NAJLEPSZE ZE W TYM CZASIE JAK SIE TO STAŁO ZMARŁ MÓJ DZIADEK;(

Aga to nie ciekawie z Adamo;(Pierwsze słysze o utajonym zapaleniu oskrzali...wiem ze zapalenie płuc jest często nie do wykrycia osłuchowo.

Anka -spe daj na priv adres wysle ci sweter;)

Witam nowa bydgoszczankę;)

Witam zimowo:szok:

Faith Witaj:-)! Aga,jak sie czujesz na koncowce??Wszystko przygotowane??

Aga,kurcze,ciekawe ze tylu lekarzy i zaden nie stwierdzil:no: ja bym do konca nie ufala Wysockiemu,hmm..

My dzisiaj kontrola u laryngologa,badan nie zrobilysmy bo Wiki byla chora,mam nadzieje ze pan doktor nie bedzie krzyczal;-)...
Potem jade na pazurki sie odstresowac:-)

W szkole dzisiaj sie dowiedzialysmy,bo chodzily juz ploty od jakiegos czasu, ze zmieniaja dzieciom pania,ma wrocic po swietach,byla na macierzynskim i doliczyli jej jeszcze jakis zalegly urlop,bez sensu na te dwa miesiace,kolejny stres dla nich,tym bardziej ze grupa jest naprawde ciezka,bedziemy pisac petycje chociaz pani dyrektor stwerdzila ze to nie wiele da bo ta teraz obecna jest tylko na zastepstwie:wściekła/y:...akcja byla bo przeciez powinni to powiedziec we wrzesniu,tym bardziej ze bylo wiadomo,bo pani sie dzisiaj przyznala,nie rozumiem:wściekła/y:,echh....i jeszcze kazala dzieciom nie mowic...

Faith mała rada;))edytuj posty;-)

Co do buntu to tez wiem cos o tym,moja ma 2,8 i starsznie zbuntowana jest:-D

reklama
Do góry