reklama
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
czesto sie zdarza dłuższy zastój ... ale teraz faktycznie dluuuuuuuuuuugo nikt sie nie odzywal !!
Kobiety do klawiatur przystąp!!
jak zdrówko ?
Jak przygotowania do świat ?
Pomysly na prezenty ??
Kobiety do klawiatur przystąp!!
jak zdrówko ?
Jak przygotowania do świat ?
Pomysly na prezenty ??
Pomysłów na prezenty brak... chyba w tym roku poszukam czegoś z kosmetyków, no a dla teścia mamy kupon na serie masaży u znajomej, bo akurat były na gruponie, a on ma problemy z kręgosłupem.
Mam wielkie plany zrobienia na święta pięknych babeczek, takich kolorowych jak w serialach strasznie mi się podobają, a jak wiele nie kupie to trzeba nadrobić dobrym wrażeniem
Mam wielkie plany zrobienia na święta pięknych babeczek, takich kolorowych jak w serialach strasznie mi się podobają, a jak wiele nie kupie to trzeba nadrobić dobrym wrażeniem
AgnieszkaJ
wiem o jakich babeczkach piszesz ... na sama mysl mi ślinka cieknie
a ja dzisiaj ogarnelam czesc prezentów.
Adasia mamy z glowy od dawna, a teraz reszta, troche ciuchów lub kosmetyków. jeszcze mi moj m został. a tu najwiekszy problem
a ja dzisiaj ogarnelam czesc prezentów.
Adasia mamy z glowy od dawna, a teraz reszta, troche ciuchów lub kosmetyków. jeszcze mi moj m został. a tu najwiekszy problem
natalia1645
Aktywna w BB
Hej mam pytanie
orientujecie sie moze jakie ceny za usg zwykle i usg 4D ma teraz dr Wasilewski?
pozdrowionka
orientujecie sie moze jakie ceny za usg zwykle i usg 4D ma teraz dr Wasilewski?
pozdrowionka
mucha666
matka wariatka
Ten sen to już chyba zimowy nas ogarnął ale na szczęście weekend się zbliża. U nas prezenty już kupione, dla chłopców lego i Tomek i tory, dla rodziców przewodnki bo się w podrórz wybierają siostra i szwagier fajny zestaw do kuchni z TKmaxu.A dla męża kupię zegarek, ale jaki tego nie wiem zależy ile na koncie mi zostanie. A wiecie że w niedziele na starym rynku będzie impreza mikołajkowa? Pozdrowienia
AgnieszkaJ
ja mam dla taty swetr, dla mamy kosmetyki, dla M perfum, dla brata skarpety i zestaw gilleta a sobie dokupie kilka kosmetykow i po sprawie
Mlody w zabawki okupiony
W niedziele o ktorej na starym rynku ??
Ja zapraszam maluszki na wtorek do SZKRABA na godz. 11:00
Mlody w zabawki okupiony
W niedziele o ktorej na starym rynku ??
Ja zapraszam maluszki na wtorek do SZKRABA na godz. 11:00
reklama
Madzia Oficjalny Serwis Bydgoszczy - Atrakcje mikołajkowe na Starym Rynku
Widze, ze tylko ja jestem daleko z prezentami :-)
Widze, ze tylko ja jestem daleko z prezentami :-)