reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
hej,

ja też prezentów jeszcze nie mam.....na razie w głowie. Muszę kupić. Tez tylko dla dzieci a dorośli coś symbolicznego. Na Mikołaja u nas są zawsze tylko słodycze, ale też jeszcze nie kupiłam. Może jutro.

Madzia o naszym spotkaniu pamiętam, wszystko mam gotowe ale autko mi coś szwankuje i w środę idzie do 'doktora' a do tej pory mam prikaz od M. nie jeździć jak nie ma alarmu....

Może i my dotrzemy na stary z niedzielę......

U nas na Mikołaja tez słodkości plus mały drobiazg - w tym roku figurki LPS.

My będziemy około 13-tej bo najpierw idziemy do kościoła.

Arabella głowa do góry - będzie dobrze!!

A tak w ogóle to chyba wam nie pisałam ale mój guz jest do usunięcia. Musze wziąść jeszcze jedną dawkę szczepienia p/żółtaczce i myśle że na poczatku roku trafię pod skalpel.

Madziu jaki guz?? chyba cos przeoczyłam!! Trzymam kciuki !

a ja dzisiaj dokonczylam perezenty na gwiazdke Ufff ... naszukalam sie dla M swetra ale masakra albo 150zł albo tandeta :/ wiec postanowilam kupic mu jego ulubiony perfum. babka w seforze zapytala mnie o karte, powiedzialam ze zapomnialam, wziela dane okazalo sie ze nie ma mnie w bazie, ale znalazła karte szwagra i zyskalam 20% zniżki :) 36zł zaoszczedzone:) ale sie ucieszyłam !!

u nas na mikołaja tez słodycze -zgodnie z zyczeniem kuby- to moze viki dostanie jakas zabawke bo jeszcze nie slodyczowa przeciez :-) a na gwiazdke- chyba wezme przylad z cibie Aga - bo ja czasem w wigilie latam jescze jak szlaona po sklepach:baffled:...w zeszlym roku udalo mi sie dopiac dzien przed;-)- ale w tym - moze faktycznie zaczne od dzis:-)tylko pomyslow nie mam :confused:

Wczoraj podczas rodzinnej narady z siostrami doszłysmy do wniosku, że dziecią połowe prezentu w banknocie a połowa z zabawce - bo pociechy nasze mają cele skarbonkowe ;-) ogólnie spokojnie i bez szaleństw bo Wigilie u nas dwie i do tego jedna tłumna jak co roku!

Dziewczyny nasze dostaną po książce które mam już upatrzone a reszta pomysłów jeszcze daleko, daleko...

reklama
Witajcie Bydgoszczanki:-)

Widzę,ze mowa o prezentach. U mnie w tym roku skromnie, bo aktualnie szukam pracy i dooopa, no ale dla dzieci mam juz na mikołaja dla Werci też pod choinkę dzisiaj kupilam. Zostal mi jeszcze Boryskowy gwiazdor i jakiś symboliczny prezent pod choinke dla T. Dla mamy i tesciow prezentow nie robie bo brak funduszy. W ogóle to chyba najuboższe Nasze święta :-(, ale cóz takie życie....dola mam non stop i nawet mnie te Święta coś nie cieszą:-(

Pozdrowiam

Do góry