reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

ja ostatnio wcinam na okraglo salatke sałata, mozzarela, oliwki, suszone pomidory, ogorek swiezy pomidorki shery, prazony slonecznik i sosik paprykowo-ziołowy a do tego bagietki z czosnkiemn :D

reklama
to ja poreklamuje troche :)

Akademia Szkraba - zajecia ogólnorozwojowe dla dzieci w wieku od 1 roku do 3 lat oraz od 4 do 7 lat, warsztaty dla rodziców, Język Migowy dla Niemowląt fajne zajecia dla rodzcow z dziecmi, i dla samych dzieci :) Klub dla mam w kazdy wtorek o 11 (bezpłatnie) Salsa w piatki o 17:00 i inne :)

a ja na diecie :) 2 dni i 1,7kg w dół :D ale nerwowa jestem okropnie !! nie moge zjesc tego co lubie tylko warzywa-owoce - i mieso do tego woda i kawa i NIC WIECEJ ;( ale odliczam ze to tylko do konca listopada, potem zmiana na bardziej rozbudowane menu :)

gdzie mozna kupic damskie kozaki ze skóry tak +/- 300zł ale rozmiar 41/42 ?? szukam i d... ;(

W tej granicy cenowej to właśnie CCC Lasocki, bo np. Ryłko już gdzieś o 150 zł droższe....

Aga a propos diety.....ja zjadłam na kolację mega hot-dog 'domowego' a teraz wcinam duży kawał toru cookies od Sowy.....i zanim pójdę spać na pewno zgłodnieję.....MASAKRA.....wciąż jestem głodna :baffled:. Jak się Radziowi unormuje kupka , bo jakaś infekcja nas dopadła - to zaczynam dokarmiać MM, bo ginę w oczach :no:. Mały tak mnie wyciąga, że za chwilę będą tylko cycki i skóra z gnatami :no:.

deichman ma kiszke, ale za to rozmiary :) Od lasockiego maja 90% oficerek a ja chce na ibcasie. te ktore maja sa mi niestety za male ;( lasockiego zawsze lubialam, ale po cioazy rozciapały mi sie stopy i ich 41 z lekka maławe ... a w ryłko są wieksze rozmiary??
Jeszcze Kazar mi przychodzi na myśl,kiedys tam dopasowywałam buty ... ale nie mam pojecia ile moga kosztowac tam kozaki.

JJ- współczuje, ale MM w takim przypadku moze pomóc. a probowalas jakiejs "diety" wysokokalorycznej ?? co by duzo nie jesc ale dostarczac odpowiednie ilosci ??

a my dzisiaj bylismy na zajeciach w akademii szkraba. dumna bylam jak cholera z mojego synka:) robil wszystkie zadania jak nalezy , nie buntowal sie i grzecznie sluchał , az nie podobne do mojego adehadowca :)

Jak juz z tej półki to zobacz w venezi.

W Kazarze podobaja mi sie wszystkie kozaki ze strony 4 oprócz tych ciemnobrązowych fajnie maja buty.

http://www.kazar.pl/pl-grupa-3-kozaki.1-0-0-4.html

Kumpela kupiła teraz w Venezi za 600 zł tam to w ogóle są mega buty.

Ja tam lubie Daichmana(może dlatego ze nie stac mnie na Venezie i Kazara haha) w kozakach po przecenie chodziłam 5 lat i jak na złość nic sie z nimi nie działo w koncu specjlanie je rozwaliłam zeby nowe sobie kupic haha

Ostatnia edycja:
reklama
Sali 90% moich butów to deichman (ze wzgledu na rozmiar) , ale niestety sa na max 2 sezony ;( kozaki mialam z lasockiego 5 lat i bylabym im przychylna ale rozmiar nie pasuje ;( a chce kupic dobre buty na kolejne 5 lat, wiec jestem sklonna wydac wieksza kase ... 600 troche duzo , za duzo wydatkow mamy :/ chyba ze wstrzymam sie jeszcze i poczekam na dobe przeceny... venezi nigdy nie mialam, kazara tak ale tez na przecenach kupowalam :)

bylam w sklepie na glinkach maja tam oryginalne rzeczy nike, adidas itp. byly kozaki (nie wiem jakiej firmy) z 520 na 270zł skora solidna, srodek tez ale... tak tandetnie przyklejony obcas ze bie wyszlabym w nich chyba ze sklepu ...

Do góry