reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

ja ostatnio wcinam na okraglo salatke sałata, mozzarela, oliwki, suszone pomidory, ogorek swiezy pomidorki shery, prazony slonecznik i sosik paprykowo-ziołowy a do tego bagietki z czosnkiemn :D

reklama
to ja poreklamuje troche :)

Akademia Szkraba - zajecia ogólnorozwojowe dla dzieci w wieku od 1 roku do 3 lat oraz od 4 do 7 lat, warsztaty dla rodziców, Język Migowy dla Niemowląt fajne zajecia dla rodzcow z dziecmi, i dla samych dzieci :) Klub dla mam w kazdy wtorek o 11 (bezpłatnie) Salsa w piatki o 17:00 i inne :)

a ja na diecie :) 2 dni i 1,7kg w dół :D ale nerwowa jestem okropnie !! nie moge zjesc tego co lubie tylko warzywa-owoce - i mieso do tego woda i kawa i NIC WIECEJ ;( ale odliczam ze to tylko do konca listopada, potem zmiana na bardziej rozbudowane menu :)

gdzie mozna kupic damskie kozaki ze skóry tak +/- 300zł ale rozmiar 41/42 ?? szukam i d... ;(

W tej granicy cenowej to właśnie CCC Lasocki, bo np. Ryłko już gdzieś o 150 zł droższe....

Aga a propos diety.....ja zjadłam na kolację mega hot-dog 'domowego' a teraz wcinam duży kawał toru cookies od Sowy.....i zanim pójdę spać na pewno zgłodnieję.....MASAKRA.....wciąż jestem głodna :baffled:. Jak się Radziowi unormuje kupka , bo jakaś infekcja nas dopadła - to zaczynam dokarmiać MM, bo ginę w oczach :no:. Mały tak mnie wyciąga, że za chwilę będą tylko cycki i skóra z gnatami :no:.

deichman ma kiszke, ale za to rozmiary :) Od lasockiego maja 90% oficerek a ja chce na ibcasie. te ktore maja sa mi niestety za male ;( lasockiego zawsze lubialam, ale po cioazy rozciapały mi sie stopy i ich 41 z lekka maławe ... a w ryłko są wieksze rozmiary??
Jeszcze Kazar mi przychodzi na myśl,kiedys tam dopasowywałam buty ... ale nie mam pojecia ile moga kosztowac tam kozaki.

JJ- współczuje, ale MM w takim przypadku moze pomóc. a probowalas jakiejs "diety" wysokokalorycznej ?? co by duzo nie jesc ale dostarczac odpowiednie ilosci ??

a my dzisiaj bylismy na zajeciach w akademii szkraba. dumna bylam jak cholera z mojego synka:) robil wszystkie zadania jak nalezy , nie buntowal sie i grzecznie sluchał , az nie podobne do mojego adehadowca :)

Jak juz z tej półki to zobacz w venezi.

W Kazarze podobaja mi sie wszystkie kozaki ze strony 4 oprócz tych ciemnobrązowych fajnie maja buty.

http://www.kazar.pl/pl-grupa-3-kozaki.1-0-0-4.html

Kumpela kupiła teraz w Venezi za 600 zł tam to w ogóle są mega buty.

Ja tam lubie Daichmana(może dlatego ze nie stac mnie na Venezie i Kazara haha) w kozakach po przecenie chodziłam 5 lat i jak na złość nic sie z nimi nie działo w koncu specjlanie je rozwaliłam zeby nowe sobie kupic haha

Ostatnia edycja:
reklama
Sali 90% moich butów to deichman (ze wzgledu na rozmiar) , ale niestety sa na max 2 sezony ;( kozaki mialam z lasockiego 5 lat i bylabym im przychylna ale rozmiar nie pasuje ;( a chce kupic dobre buty na kolejne 5 lat, wiec jestem sklonna wydac wieksza kase ... 600 troche duzo , za duzo wydatkow mamy :/ chyba ze wstrzymam sie jeszcze i poczekam na dobe przeceny... venezi nigdy nie mialam, kazara tak ale tez na przecenach kupowalam :)

bylam w sklepie na glinkach maja tam oryginalne rzeczy nike, adidas itp. byly kozaki (nie wiem jakiej firmy) z 520 na 270zł skora solidna, srodek tez ale... tak tandetnie przyklejony obcas ze bie wyszlabym w nich chyba ze sklepu ...

Do góry