reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

hja znam klaudie jeszcze podstawówki:)

atu - gdzie swietowaliscie??:)

a ja dzisiaj pozegnalam tesciową :D jestem o 4 na nogach - padam na twarz. chyba zaraz sie położe bo nie wyrabiam. jeszcze weekendzik urodzinowy sie zapowiada. mama bieże nam malego na noc i idziemy do kina - normalnie kino teraz to dla nas luksus tak czesto chodzimy ... jeszcze do ciazy to co tydzien biegalismy ... ehhhh

kupilam adasiowi kozaki. rewelacja w 5-10-15 !! jeszcze tylko sniegowce, kombinezon i zima nam nie straszna:D

reklama
niestety nie spotkalam dziewczyn na Bartodziejach :-(

Aga ja też muszę młodemu kupić całą wyprawkę na zimę, bo jeszcze nic nie mamy :no:, ale całe szczęście, że pogodę mamy rewelacyjną, właśnie wybieramy się na kolejny spacerek.

... a jutro idziemy z Bartasem do teatru na MLEKO, a potem do syna mojej koleżanki na osiemnastkę

Pozdrowionka i miłego weekendu życzę

Pogoda faktycznie świetna, wczoraj aż nie chciało mi się do domu wracać, ale dziecko miało swój bunt :/
Ja dopiero wczoraj zobaczyła że będzie znów Mleko w teatrze, bo od dawna chciałam iść, ale wcześniej Szymon za mały, a teraz już mam plany, więc może kiedyś...

Sali musisz podzowonić po sklepach ze sprzętem rehabilitacyjnym oni się tym zajmują. Czasem jest od ręki a czasem trzeba poczekać. Znajomi czekali około tygodnia a mieli to łózko chyba z okolic ulicy Chrobrego.

reklama
Do góry