reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

A taki Babski Świat :D

No ja tylko dzięki temu, ze szwagierka wyjeżdżała odwiedziłam Gdańsk, ale chętnie bym tak sobie co miesiąc gdzieś wybywała - tylko niestety to niemożliwe.

reklama
Witam,

rzadko tu piszę ale sumiennie czytam i mam pytanie :) Jako, że jestem słomianą wdową i samotnie mi tu strasznie, to czy nie była by chętna jakaś mama na codzienne spacerki?? Mieszkam na wyżynach,ku wiatrakom. Jestem mamą prawie 2 miesięcznej Mai :) Pozdrawiam :blink:

ja jestem z Żeleńskiego i wychodzę z małym o podobnych porach, więc też chętnie dołączę, choć mój Szymek ma już roczek, ale nadal grzecznie w wózku jeździ ;)

Ok. To może jutro ok. 12 ? Mam do załatwienia jutro chlebek....idę do piekarni bez konserwantów na Nałkowskiej i potem może być spacer.....To może 12.30 na placu koło kościoła?

Wcześniej nie mogę jutro bo mały ma masaż o 11 i musi trochę ochłonąć po.....

agniecha będę 12.45.....bo masażystka przełożyła wizytę na 11.30. A nie chcę tak prosto z masażu na dwór wychodzić.....

mam nadzieję, że przeczytasz......:baffled:

reklama
Do góry