reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja tam wole tanie ale zmieniac co rok dwa lata bo moda sie zmienia i nie wiadomo czy za dwa lata beda mi sie podobały...ja w tym roku gustuje w sztybletach ,mam jedne na obcasie ale to w razie cós haha bo na codzien nosze płaskie ;)

reklama
Wczoraj byłam w Gdańsku i było bardzo fajnie. Odwoziłyśmy szwagierke na lotnisko a potem sobie pochodziłyśmy po Gdańsku (byłam z Agatką). Super taka wyprawa. Mogłabym tak częściej. Minus jest taki, że mnie zaczęło rozkładać przeziębienie i ta wyprawa mnie dobiła - dzisiaj nie miałam siły wstać z łóżka.

Agnieszka
nie pomogę w sprawie butów chociaz w Focucie jest pełno sklepów z butami to może coś byś znalazła.

Odnośnie twoich ogłoszeń to może byś założyła osobny wątek i co jakiś czas wkleisz tam coś nowego, bo tutaj to i tak ginie i jakby ktoś chciał to musi się naszukać.

A tak w ogóle to chyba się spotkamy w przyszła środe popołudniu :D

witam- poweekendowo:-)

jutro do pracy- po ponad tygodniu wolnego- bo byłam na opiece na Viki - ale w koncu doprowadzilam ją do normalności- ciekawe na jak dlugo- skoro juytro znowu do zlobka:-(

w temacie butów - ja wojasa polecam :) - psuja sie na koniec gwarancji- reklamuje i dostaje jak nowe :p

vikiigus znam ból żłobka.....nie wygrasz :no: Mała pójdzie zdrowa a tam już zasmarkano-zakaszlana 20 czeka :-( Oby się trzymała jak najdłużej w zdrowiu....

Ja też polecam Wojas...mam kilka par i są wygodne i solidne. Mam takie jedne na obcasie co załozyłam pierwszy raz i tak wyszło, że musiałam galerię 'oblecieć' i nic mnie nie bolało, nie piło, nie obcierało.....a dodam, że ja z tych co normalnie w płaskich chodzą.....Więc to są moje ukochane buty teraz na wyjścia :)Choć kozaki to raczej zawsze miałam Ryłko.....

Zimno się zrobiło to i ruch na forum :-)

Zdrówka dla tych co choruja i własnie ich cod dopadło!!!

Słoneczko piękne za oknem ale jak zajdzie to kosa potworna i mozna szybko cos złapać!

Madzia, zazdroszcze wyprawy bo od kilku lat sie wybieram i dojechać do Sopotu nie mogę.

Salinko cudne te kozaczki militarne takie mi sie też podobają :tak:
Z temacie butów nie pomogę, bo kupuje róznie to co mi się spodoba i cena aby była rozsądna :cool2:

W którą srode się spotykacie???? I gdzie? Ciekawość moja nie zna granic, hehheh.... tak długo czekam na spotkanko z Wami i .....
W tą środe nie moge ale nastepna....:cool2:

Ostatnia edycja:
O rany ale tu się zakupowo zrobiło. Co do butów zimowych to ja też nie mam (tzn mam dwie pary ale wiecie trzecia tez by się przydała :rofl2:), ale zawsze kupowałam fajne buty latem na Długiej, tam był taki sklep obok Szeflera chyba Szyk się nazywał i zawsze latem były super wypaśne kozaki przecenione mocno,także można było sobie kupić. Ale podobno sklep się zlikwidował :sorry2:. Ja też dzisiaj byłam na wirtualnych zakupach bo jeszcze siedzę w domu i słabo mi się polepsza niestety. Kupiłam Starszakowi kurtkę :KURTKA DLA CHŁOPCA mam nadzieję że będzie fajna i nie trzeba będzie odsyłać.

reklama
obskoczylam galerie... ryłko, aldo, kazar .... 400-700zł :/ chyba poczekam na przeceny, a naprawie te swoje i przelatam do grudnia/stycznia:)

jutro otwarcie klubu mam na szwederowie:) godz. 11:00 AKADEMIA SZKRABA ul. Gackowskiego 1c :)

Do góry