Dobrze, że mozna jeszcze cos tak szybko zalatwić!Juz załatwione!Przywiezli w ten sam dzien
reklama
mucha666
matka wariatka
[B pisze:Słyszałyście o tej wystawie kosmicznej w C.H.Rondo? Mam zamiar tam się wybrac w poniedziałek może ktoś chetny na spotkanie tam?????[/B]
Mąż mówił że jest tam coś na kształt planetarium, ale nie wiem więcej bo nie był w środku.
Jak tam wam mija weekend, pewnie większość sobie robi długie wolne co?? Ja w tym roku przymusowe wolne i na groby też się nie wybieram, myślę że wybaczą odwiedzę potem jak będe miała siłe.
Dziewczynki poszukuję fajnych przepisów na sałatki, wrzućcie coś sprawdzonego i łatwego na kulinarny co??
To zero chętnych jutro na sotkanie....szkoda!!!
Moje dziecko zakochane w gwiazdach wię pojade z nią.
My dziś przed obiadem spacer z aparatami zaliczylismy i jak tylko zjadłam padłam do teraz ! Nie mogę się przyzwyczaić do obecje mojej prawie zerowej kondycji, wejscie na 3 piętro już odbija się zadyszką!!!
Moje dziecko zakochane w gwiazdach wię pojade z nią.
My dziś przed obiadem spacer z aparatami zaliczylismy i jak tylko zjadłam padłam do teraz ! Nie mogę się przyzwyczaić do obecje mojej prawie zerowej kondycji, wejscie na 3 piętro już odbija się zadyszką!!!
Dodałam przepis
U mnie ciezko wiec sie nie udzielam zbytnio
Widziałam, ale ja nie krewetkowa
Tulaski przesyłam!
reklama