AgnieszkaJ
Fanka BB :)
Izka - apaszki sa modne wiec przełam sie
Madziu - niezle
a jakis taki depresyjny czas mam nic mi sie nie chce...
Madziu - niezle
a jakis taki depresyjny czas mam nic mi sie nie chce...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj idę na ściągnicie czyli po 10 dniach od zabiegu. U mnie bikini na cienkich ramiączkach nie wchodzą już w grę bo mam bliznę taką na 5 szwów i ramiączko raczej szerokie musi być żeby chociaż trochę zasłonić. Ale czym ja się martwię ja i tak nigdy nie byłam miss, tym bardziej plażyDobrze, ż ejuz po i oszczędzaj się jak masz szanse, choć wiem jakie to trudne. Ile dni po będziesz miała zdjęte szwy? Mi niby zdjęli 4 dni po ale mam plasterki które musze nosic 8 tyg. jestem załamana bo jak ja mam iśc między ludzi z nimi albo do pracy jak to na szyji widać
i denerwuja mnie!
Ja dzisiaj idę na ściągnicie czyli po 10 dniach od zabiegu. U mnie bikini na cienkich ramiączkach nie wchodzą już w grę bo mam bliznę taką na 5 szwów i ramiączko raczej szerokie musi być żeby chociaż trochę zasłonić.
No raczej juz na stałe. Dogaduja sie, chociaż młodszy nieźle broi Więcej zwierząt już nie planuję aczkolwiek nigdy nic nie wiadomo.