reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Dobrze, ż ejuz po i oszczędzaj się jak masz szanse, choć wiem jakie to trudne. Ile dni po będziesz miała zdjęte szwy? Mi niby zdjęli 4 dni po ale mam plasterki które musze nosic 8 tyg. jestem załamana bo jak ja mam iśc między ludzi z nimi albo do pracy jak to na szyji widać
:no: i denerwuja mnie!
Ja dzisiaj idę na ściągnicie czyli po 10 dniach od zabiegu. U mnie bikini na cienkich ramiączkach nie wchodzą już w grę bo mam bliznę taką na 5 szwów i ramiączko raczej szerokie musi być żeby chociaż trochę zasłonić. Ale czym ja się martwię ja i tak nigdy nie byłam miss, tym bardziej plaży:rofl2:

Madziara a te psy to wszystkie u was już na stałe zostaną????

Mucha,zdrowie najwazniejsze wiec bikini sie nie przejmuj ;-)...

Madzia,ale macie wesolo z tymi psiakami:-),czy to juz koniec czy planujecie jeszcze nastepnego:tak:;-):-)???

U nas choroby ciag dalszy,Wiki doszla do zdrowia to Mati sie rozchorowal,bylam u lekarza,osluchowo czysto,dostal syropy i zobaczymy.

Ja dzisiaj idę na ściągnicie czyli po 10 dniach od zabiegu. U mnie bikini na cienkich ramiączkach nie wchodzą już w grę bo mam bliznę taką na 5 szwów i ramiączko raczej szerokie musi być żeby chociaż trochę zasłonić.

Zastanawiałam się ile dni zrasta się skóra, bo nie wiem dlaczego mam te plasterkowe szwy nosić tak długo :szok: a blizne mam na 7 cm, ale rewelacyjnie zszyta i jak plastrą w końcu podziękuje mogę spokojnie chodzić z dekoldem. Mój chirurg wie jak kobietką szyki podcinać ;-)

Co za pogoda a zapowiadli słoneczko. W czwartek znowu idę krew oddać a w środe w koncu pasowanie na ucznia córcia będzie miała.

Kasiulka zdrówka dla Was wszystkich!!!!

No raczej juz na stałe. Dogaduja sie, chociaż młodszy nieźle broi :D Więcej zwierząt już nie planuję aczkolwiek nigdy nic nie wiadomo. :rofl2:

A może założysz hodowlę psów. Dwa już masz to jeszcze jakiś płci przeciwnej i ...... A tak poważnie to podziwiam, niby dzieci masz już duże ale nie oszukujmy się to kolejni domownicy i kłopot największy dla Ciebie.
Ale fajne słoneczko dzisiaj świeci za oknem jakoś tak lepiej mi się zrobiło. Starszego wyekspediowałam z ciocią na spacer a młodszy siedzi w domu z katarem i mega kaszlem. Dzisiaj wielka premiera bo jestem z nimi sama od rana do wieczora bo mąż wrócił do pracy. Mam nadzieję że będą grzeczni:happy:

Hej kobitki !!!
Witam po wakacjach ...
Aga dopiero dzisiaj odczytałam Twojego SMS-a (nie miałam ze sobą komóry), dzięki serdeczne za zaproszenie (szkoda, że mnie nie było) ale w tym czasie obchodziłam z M kolejną rocznicę ślubu :)
Izka czytałam, że do końca miesiąca masz wolne, więc wpadaj do mnie na kawkę
Dziewczyny, życzę wszystkim dużo zdrówka.

reklama
Rzeczywiście, któraś nasza forumowiczka zna tą dziewczynę ...
Jutro robię wypad na cały dzień od samego rana (od 8.00 :szok: ) na Bartodzieje, kto wie, może spotkam na spacerku Sali albo Kaśkę ...
Pozdrowionka

Do góry