reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

A ja po miłym wieczorku z Kasiulka;)))

Ja Guci nie uzywałam ale zobacz na allegro albo na bazarku zawsze taniej mozna dostac;)

reklama
Ja paste z makreli tez lubie ale robie tak jak tuńczyka z tym ze bez kukurydzy i szczypiorku;)

Ojjj wątek kulinarny sie wkradł;)

atu - witaj w klubie.... ja tez adaska nie moge ogarnąć ... piskwa straszna do tego wlezie wszedzie tam gdzie nie moze, jak mu nie pozwalam to wisi na mnie i wyje ...

sali - drogie maja 70-90zl za uzywki :/

heheh - smaki wyrabiamy ;) teraz siedze i rzodkiewki wpierdziulam :D

Hejka :)
AgnieszkaJ - nie było Cię w środę na spotkaniu, ciekawe czy masz usprawiedliwienie ??? :)

My już z młodym po porannym spacerku, teraz sobie siedzę piję pyszną kawkę i zajadam sie ptasim mleczkiem, kurde a miałam nie jeść słodyczy :)

Dziewczyny kochane dajcie mi linka do Bazarku, bo nie mogę go znaleźć.

Ostatnia edycja:
Hej,

melduje, że żyjemy. Ja zabiegana....od poniedziałku przychodzi "moje zastępstwo" i trzeba ją wdrożyć.......bossssszzzze kiedy ja se zlegnę na kanapie :baffled: chyba w dzień porodu :-D. Ale co tam tak gadam i marudzę a wiem, że bezczynna bym marudziła bardziej.....taki typ - ciagle w ruchu.
U nas majówka remontowa z przerwą na smutna rodzinna imprezkę - pogrzeb dziadka mojego M :-(......miał 91 lat.

Teraz się ogarniamy do końca po tym remoncie i mam nadzieję, że w weekend już wyspię się na swoim materacu ortopedycznym, bo kanapa w duzym super ale jednak kręgosłup lędźwiowy czuje, że to nie wyrko sypialniane :no:.

To w skrócie.

A teraz mam ważnei pilne pytanko:

Do Kasiulki.....możesz mi na privka napisać ile czekłaś na wycięcie migdała u małej i czy sobie to załatwiałaś po znajomościach ? Bo siostrzeniec musi mieć wycięcty dość pilnie a dr prywatnie sobie zyczy 1800 zł :szok:. Siora się zgodziła, bo co ma zrobić jak on już niedosłyszy, bo na NFZ ponoć się 2 lata czeka - tak jej powiedziała......ale ja tam mówię, że trzeba uruchomić kontakty, bo kurna tyle kasy a ty składki płacisz......więc jakbyś mogła mi takie info skrobnąć na privka. Będę wiedziała co i jak, czy trzeba mieć skierowanie na zabieg, kto je daje - laryngolog?....i takie tam. Wtedy będę działać i kontakty uruchamiać. Acha i czy taki zabieg robi chirurg czy laryngolog?

Z góry dzieki

Witam wszystkie mamusie serdecznie:-) Od dłuższego czasu,czytam bydgoski wątek jednak dopiero teraz postanowiłam coś naskrobać;-) Oczywiście jestem z Bydgoszczy,dokładnie z Bartodziej i mam 10 miesięcznego synka Kubusia:-) Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego popołudnia:)

Lee a skąd dokładnie jestes??Ja jestem z Bielaw a Kasiulka z Bartodziej(kurcze jak to się odmienia:-D;)

reklama
Do góry