reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

miejsce znalazłam pod samym wejściem, tylko dlatego ze byliśmy godzinę za wcześnie :D szwagierka złą godzinę wpisała :D

Aga, może szwagierka celowo podała taką godzinę, aby goście mieli gdzie zaparkować :-D

Kasiulka widzę, że młody wie co robi, aby mamusię zatrzymać w domku :-)

Dzisiaj mamy świetną pogodę, my już jesteśmy po 2 godzinnym spacerku z Bartasem, teraz czas coś zjeść i ponownie wybrać się na spacer.

reklama
Mam nadzieje, że ta pogoda w końcu się zdecyduje i juz takie ciepło zostanie bo dość mam tych ciągłych zmian. Co się zacznę lżej ubierać to sie robi zimno, jak założę kurtke to znowu ciepło.

Hej!

No i mamy cieplo...dla mnie troche za cieplo,nie lubie...a gdzie tu do lata,hmm...

Mati juz ok tylko teraz cos mnie wzielo,suchy duszacy,kaszel a na dworzu oczy mi lzawia i z nosa leci doslownie woda...czyzby alergia :no:...starosc nie radosc ;-)...

Dziewczyny, dzisiaj wychodzę z Bartkiem na spacer, patrzę a tu pełno policji, karetka, telewizja ... myślę sobie, kurczę co się stało, a po chwili się dowiaduje, że w mieszkaniu znaleziono zwłoki 2,5 letniej dziewczynki :-(, matka wyskoczyła z balkonu a ojciec spadł na taras, co za tragedia :szok:

Dziewczyny, dzisiaj wychodzę z Bartkiem na spacer, patrzę a tu pełno policji, karetka, telewizja ... myślę sobie, kurczę co się stało, a po chwili się dowiaduje, że w mieszkaniu znaleziono zwłoki 2,5 letniej dziewczynki :-(, matka wyskoczyła z balkonu a ojciec spadł na taras, co za tragedia :szok:

szok !!!!

u was na fordonie???

a mój dziś był w wawie- i widział ten przerażający pożar - grzyb dymu widac było z kilku km...a moi rodzice tam zakupy robili...na szczescie nie dziś :)...

Ostatnia edycja:

no wlasnie słyszałam, mąż mi mówił, o tym szok normalnie:szok:, ojciec podobno czul,że coś się dzieje i wrocil do domu, ale matka nie odbierała domofonu, wiec probowal wejśc balkonem i spadł....straszna targedia

reklama
Do góry