reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

miejsce znalazłam pod samym wejściem, tylko dlatego ze byliśmy godzinę za wcześnie :D szwagierka złą godzinę wpisała :D

Aga, może szwagierka celowo podała taką godzinę, aby goście mieli gdzie zaparkować :-D

Kasiulka widzę, że młody wie co robi, aby mamusię zatrzymać w domku :-)

Dzisiaj mamy świetną pogodę, my już jesteśmy po 2 godzinnym spacerku z Bartasem, teraz czas coś zjeść i ponownie wybrać się na spacer.

reklama
Mam nadzieje, że ta pogoda w końcu się zdecyduje i juz takie ciepło zostanie bo dość mam tych ciągłych zmian. Co się zacznę lżej ubierać to sie robi zimno, jak założę kurtke to znowu ciepło.

Hej!

No i mamy cieplo...dla mnie troche za cieplo,nie lubie...a gdzie tu do lata,hmm...

Mati juz ok tylko teraz cos mnie wzielo,suchy duszacy,kaszel a na dworzu oczy mi lzawia i z nosa leci doslownie woda...czyzby alergia :no:...starosc nie radosc ;-)...

Dziewczyny, dzisiaj wychodzę z Bartkiem na spacer, patrzę a tu pełno policji, karetka, telewizja ... myślę sobie, kurczę co się stało, a po chwili się dowiaduje, że w mieszkaniu znaleziono zwłoki 2,5 letniej dziewczynki :-(, matka wyskoczyła z balkonu a ojciec spadł na taras, co za tragedia :szok:

Dziewczyny, dzisiaj wychodzę z Bartkiem na spacer, patrzę a tu pełno policji, karetka, telewizja ... myślę sobie, kurczę co się stało, a po chwili się dowiaduje, że w mieszkaniu znaleziono zwłoki 2,5 letniej dziewczynki :-(, matka wyskoczyła z balkonu a ojciec spadł na taras, co za tragedia :szok:

szok !!!!

u was na fordonie???

a mój dziś był w wawie- i widział ten przerażający pożar - grzyb dymu widac było z kilku km...a moi rodzice tam zakupy robili...na szczescie nie dziś :)...

Ostatnia edycja:

no wlasnie słyszałam, mąż mi mówił, o tym szok normalnie:szok:, ojciec podobno czul,że coś się dzieje i wrocil do domu, ale matka nie odbierała domofonu, wiec probowal wejśc balkonem i spadł....straszna targedia

reklama
Do góry