reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Madziara ale chyba mocno nie zasmieciłam wklejając też tutaj ogłoszenie??;P

Do zdjęc też mamy osobna stronke a jednak tutaj dziewczynom zdarzy sie wkleic.
Mi to nie przeszkadza żeby była jasnośc ale z doświadczenia chcialam Was przestrzec ,to jest otwarte forum a znam przypadki że jakies wariatki kopiowały zdjecia i podpisywały jako swoje własne dzieci.
Taka dobra rada Sali04;)

Ostatnia edycja:
hej!

Zimni,zimno,zimno...ale z jednej strony plus taki ze maly na lekarstwach i nie mozemy wychodzic...
Ale jestem jakas zdolowana od kilku dniu ...dobija mnie to siedzenie w domu...ja chce do pracy!!!!A jeszcze moj maz przyniosl "mega"wyplate,polowa zeszlego miesiaca,maly przerob mieli, i zastanawiam sie co z tym zrobic...najlepiej wziac i jechac gdzies na balety na kilka dni i juz ...
Matt od poniedzialku dostaje eurespal i dzisiaj dostal jakies dziwne plamy ale tylko na czole i tak sie zastanawiam czy to nie od tego lekarstwa,tylko dopiero po kilu dniach by mu to wyszlo,hmm...
Wlasnie wciagnelam taka mniejsza czekoladke do kawy,mniam,dupka urosnie ...ale humor mi sie nie poprawil...

Kaska czekolada dobra na wszystko,jeszcze dodaj do tego ploteczki zemna to bedziesz jak nowonarodzona;P

Witam Bydgoszczanki zimowo:) mi jakoś weny na pisanie brak, ale czytam na bieżąco. Też jakaś ospała jestem przez tą pogodę, już się nastawiłam że wiosna pełną parą a tutaj znowu cieplejsze kurtki trzeba ubierać. MAm do was pytanko, gdzie kupić jakieś fajne wędliny albo coś w ten deseń, bo już nie mogę na te kanapki patrzeć. Jakieś pomysły????

Mucha ja własnie robie taka a'la paste na bułeczki:tunczyk ,kukurydza majonez szczypior i jak ktoś lubi ogórek kiszony w kosteczke;)Kładziemy na bułeczke na liśc sałaty;))Ja to uwielbaim;)

Co do wędlin ja tam jestem wybredna ale mój D.je wszystko takze go lepiej żywic niż ubierac;)

Mucha ja własnie robie taka a'la paste na bułeczki:tunczyk ,kukurydza majonez szczypior i jak ktoś lubi ogórek kiszony w kosteczke;)Kładziemy na bułeczke na liśc sałaty;))Ja to uwielbaim;)

Co do wędlin ja tam jestem wybredna ale mój D.je wszystko takze go lepiej żywic niż ubierac;)

MAm wszystko więc ruszam do garów

reklama
Witajcie !!! Dziewczyny oczywiście czytam wszystki na bieżąco, ostatnio jestem jakaś taka zabiegana, młody daje mi tak popalić, że już nie wyrabiam.

Do góry