reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Witam;)
My w sobote grilowalismy na urodzinach mojego brata,później bawiłam sie na miescie...dzisiaj spałam do 10 z Kaja takze odespałąm...własnie planujemy dzisiejszy dzien bo jutro "volczerujemy" w Myślęcinku...Oby pogoda dopisała;/

Hej!

My takze po weekendzie grillowym,objedzeni i opici :szok: ze dwa trzy kilo jak nic- dodatkowo ;-)...za to troche opalenizny zlapalismy :tak:...i co,pogoda sie popsula :-( bym sobie jeszcze posiedziala na dzielce ale moj i tak dzisiaj do pracy musial jechac a samej mi tam nudno....
...maly mi smarka i pociaga :szok:,pierwsz raz ma taki katar,non stop mu leci,scieka i sie krztusi :-( wika za to kaszel od dwoch tygodni,ide pozniej z nimi do przychodni...

Witam majowo!
U nas też majówka w rozjazdach i imprezkach, jak zostaje troche czasu to próbuje się z pod zdjęć odkopać :)

Pogoda nas nie rozpieszcza i już zapomniałam, że było tak ciepło!

Udanej ciepłej majówki Wszystkim życzymy!

Ale zimno się zrobiło. Mi tam jakoś nigdzie się specjalnie nie chce chodzić - tyle się nabiegam zawsze, ze jak mogę to leniu****ę w domku :D

Czesc!

Taa,dzialo sie dzialo,mecz na zawiszy...i poznanskie pyry nam stadion zdemolowaly,teraz nasi powinni jechac do Poznania i zrobic to samo....

U nas ze zdrowiem juz lepiej,mysle ze jeszcze dzien,dwa i maly bedzie juz oki...
...wczoraj ogladalam pogode i weekend po 20st i slonecznie a dopiero co pokazywali ze ma byc zimno i tylko 10st...tak to jest z nasza pogoda,nigdy nie wiadomo a jak tu cos zapalnowac,hmm...
...mam wrazenie ze dzisiaj poniedzialek a to juz sroda...

pozdrowionka

reklama
Do góry