reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

atu - gadalam z anka i bylam pewna ze spotkania nie bylo kurczaki !! za tydzien sie poprawie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! duzpo osob bylo ??

Leem - witaj , mamy synków w podobnym wieku :)

Iza - klub mam na rupniewskiego. Klub WYSPA ... wklejałyśmy info na wątku :)

reklama
Sali po to sa tematy pozakładane żeby tam pisać a nie powtarzać tutaj bo potem robi się bałagan z odpisywaniem.

Oj ta pogoda, trochę zimna i juz u mnie połowa smarka.

JJ moja Monika miała usuwany trzeci migdał w szpitalu dziecięcym na NFZ - to było już z trzy lata temu ale co mogę podpowiedzieć to żeby iśc bezpośrednio na oddział laryngologiczny do szpitala dziecięcego - tam przyjmuje tez lekarz i może przez niego udałoby się szybciej. My robiliśmy to przez przychodnie przy szpitalu i wtedy czekaliśmy około 6 m-cy. Teraz rzeczywiście te terminy sa dłuższe, chociaż myślę, ze takie przypadki sa jakoś przyspieszane.

Madziara taki tu mały ruch ,że chcialam zrobic sztuczny tłok ;p
Przepraszam za naśmiecenie wiecej się to nie powtórzy:zawstydzona/y::-)

KASIULKU MOJA 100 LAT 100 LAT;*

:happy2:Witam w gronie ryczących 30-stek;)

Kasiulka 100 lat - dużo zdrowia, cierpliwości i spełnienia marzeń.

A ja się pochwalę, a właściwie moją najstarsza córę. Miała dzisiaj zawody i jej osada zdobyła srebrny medal. Ogromnie się ciesze. Nie macie pojęcia jakie to były emocje patrzeć jak dzielnie wiosłują do przodu a potem utrzymują przewagę. Az miałam ochotę skakać z radości.

Kasiula - stoweczka :)
[video=youtube;--LBI2PLjc0]http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0[/video]

Madziara - sukcesy dzieci cieszą najbardziej :) Gratuluje !!

a ja dzisiaj mialam maraton po lumpikach ... ale sie obkupiłam !!! :D

jutro komunia , gdzie jest jakis parking koło bazyliki ??

reklama
Hej!

Ale tu grobowa cisza...

Weekend wrazen :szok:...w sobote wieczorem maly dostal wysokiej goraczki a mama gotowa do wyjscia na impreze urodzinowa....skonczylo sie zostaniem w domu,nie mialam sumienia go zostawic z M,ciagle bym myslami byla przy nich...a wczoraj jakby reka odjal,zero temp,humorek itd ale do czasu....bawil sie kolejka,taka mala ale dal rade na niej usiąsc a przed nim duza wywrotka ale sama kabina i nagle spada z tej kolejki prosto na ta kabine a ona mu centralnie w nos :szok:...krew sie lala,placz wnet wymioty i tak przez dobra godzine....dzisiaj wyglada smiesznie z tym nosem,spuchniety,czerwony ale dobrze ze mu pod oczami since nie wyszly...

Do góry