reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

atu - gadalam z anka i bylam pewna ze spotkania nie bylo kurczaki !! za tydzien sie poprawie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! duzpo osob bylo ??

Leem - witaj , mamy synków w podobnym wieku :)

Iza - klub mam na rupniewskiego. Klub WYSPA ... wklejałyśmy info na wątku :)

reklama
Sali po to sa tematy pozakładane żeby tam pisać a nie powtarzać tutaj bo potem robi się bałagan z odpisywaniem.

Oj ta pogoda, trochę zimna i juz u mnie połowa smarka.

JJ moja Monika miała usuwany trzeci migdał w szpitalu dziecięcym na NFZ - to było już z trzy lata temu ale co mogę podpowiedzieć to żeby iśc bezpośrednio na oddział laryngologiczny do szpitala dziecięcego - tam przyjmuje tez lekarz i może przez niego udałoby się szybciej. My robiliśmy to przez przychodnie przy szpitalu i wtedy czekaliśmy około 6 m-cy. Teraz rzeczywiście te terminy sa dłuższe, chociaż myślę, ze takie przypadki sa jakoś przyspieszane.

Madziara taki tu mały ruch ,że chcialam zrobic sztuczny tłok ;p
Przepraszam za naśmiecenie wiecej się to nie powtórzy:zawstydzona/y::-)

KASIULKU MOJA 100 LAT 100 LAT;*

:happy2:Witam w gronie ryczących 30-stek;)

Kasiulka 100 lat - dużo zdrowia, cierpliwości i spełnienia marzeń.

A ja się pochwalę, a właściwie moją najstarsza córę. Miała dzisiaj zawody i jej osada zdobyła srebrny medal. Ogromnie się ciesze. Nie macie pojęcia jakie to były emocje patrzeć jak dzielnie wiosłują do przodu a potem utrzymują przewagę. Az miałam ochotę skakać z radości.

Kasiula - stoweczka :)
[video=youtube;--LBI2PLjc0]http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0[/video]

Madziara - sukcesy dzieci cieszą najbardziej :) Gratuluje !!

a ja dzisiaj mialam maraton po lumpikach ... ale sie obkupiłam !!! :D

jutro komunia , gdzie jest jakis parking koło bazyliki ??

reklama
Hej!

Ale tu grobowa cisza...

Weekend wrazen :szok:...w sobote wieczorem maly dostal wysokiej goraczki a mama gotowa do wyjscia na impreze urodzinowa....skonczylo sie zostaniem w domu,nie mialam sumienia go zostawic z M,ciagle bym myslami byla przy nich...a wczoraj jakby reka odjal,zero temp,humorek itd ale do czasu....bawil sie kolejka,taka mala ale dal rade na niej usiąsc a przed nim duza wywrotka ale sama kabina i nagle spada z tej kolejki prosto na ta kabine a ona mu centralnie w nos :szok:...krew sie lala,placz wnet wymioty i tak przez dobra godzine....dzisiaj wyglada smiesznie z tym nosem,spuchniety,czerwony ale dobrze ze mu pod oczami since nie wyszly...

Do góry