reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

Mam chrzesniaczke od 11stej i dziewczyny szaleja,normalnie chata do gory nogami,ratuuuuuunkuuuuuu ;-)!!!!!!!!!!!!!

Sali,narazie siedze na starych smieciach....moze to i dobrze,zobaczymy...zyje z dnia na dzien!

Dobra,lece zrobic obiad puki maly spi...

reklama
Witajcie :-)

Mieszkałam na pięknej ulicy Czackiego !

Chyba nici z wypadu nad morze i wymienie go na nowy obiektyw hehhe.... prawie postanowione!
Własnie słyszałam o świstaku i jego cieniu a u nas zapowiadają zime do kwietnia, widocznie nasze zwierzaki widziały swoje cienie ;-)

Teraz pytanie miesiąca :)
Potrzebuje nowej kołdry dla Martyny i w sklepie zakręciłam sie totalnie tyle tego a przedawca poleca najdroższe i mam dylemat, potrzebuje czegoś nie grubego i mysle o czymś anty alergicznym, może macie jakies prawdzone godne polecenia?

W koncu mam cisze i spokoj ;-)...dzieciaki spia,no prawie bo to starsze je juz trzecia kolacje ;-)...dzionek zlecial,dziewczyny fajnie sie bawily,musialam co jakis czas troche ogarniac im pokoj bo nogi nie mozna bylo gdzie postawic ale im to oczywiscie nie przeszkadzalo...

Izunia,ja Ci nie pomoge :-(...nie mam sprawdzonych kolderek,maly spi wlasnie pod taka anty alergiczna ale nic wiecej na temat tej koldry nie wiem bo ja dostal jak sie urodzil....
....aaaa swistaka wczoraj tez widzialam ;-) szalu nie ma z jego cieniem :no:...

Milego wieczorka :-):-):-)

Iza ja teraz kupiła Kai w JUYSKU czy jak to tam:-Dpoduszke antyalergiczna nie ma alergi poprostu mi odpowiadała bo była w miare małą i płaska i była przeceniona z 60 na 27 zł mysle ze tam sie opłaca najlepiej jak trafisz na przeceny;)

Madziarka, sprawdzilam i nie mam dostepu do foto !!

JA 20 lat mieskalam na glinkach na świetnie brzmiącej ulicy CMENTARNEJ :D potem smignelam na pare lat na Prądy i wróciłam na Glinki/ wyżyny w sumie nie wiem pod co podlegam dokladnie:) Mieszkam na Dąbrowej.

co do poscielek niestety nie pomoge.

Sprzedałam wózek - prawie - w poniedzialek babeczka po niego przyjezdza, kazala zamknac aukcje na alegro wiec raczej zdecydowana:) zostala mi komoda kapielowa hehe :) moze tez kupi :D

hej,

Iza a Martyna ma alergię na kurz i roztocza? Bo antyalergiczność kołdry tylko tego dotyczy i to jeszcze pod warunkiem, że ją pierzesz co miesiąc :baffled:. Te antyalergiczne mozna prac w 90 stopniach i tyle. A kase nabijają na sloganach jak smok.
Ja kupiłam dla F. w makro. Była przecena na 45 zł. Cała syntetyczna i mogę ją prać w 60 stopniach co raz na sezon czynię. Jest uniwersalna, bo wiosną, latem akurat a zimą jak się kalafior na 2,5 grzeje też wystarcza.
My w sypialni nie grzejemy w ogóle i śpimy pod grubszymi kołdrami.

AgaJ na Cmentarnej są fajne domki i klimacik. Ale ceny działek :szok:.......od razu nas wyleczyło z tej okolicy :-D.

A zupka.....hmmm......może grzybowa, może krem kalafiorowy, .....o albo jakaś dobra rybna zupka.....oj zjadłabym sobie dobrze przygotowaną rybną zupkę......mniam.
Ja w tygodniu miałam żurek.

reklama
A ja mam w sumie ochotę na ogórkową :-) Jutro mam w planie jechać na wyżyny mam nadzieję że padać nie będzie bo ta pogoda jakaś taka beznadziejna wszystkiego się odechciewa :wściekła/y:przecież już jakiś czas temu przez kilka dni było nawet ciepło aż się człowiek lepiej poczuł i po wszystkim znowu zimno :baffled:Już mam dosyć tej pogody i tego zimna :wściekła/y::wściekła/y:
AgnieszkaJ no to super że wózeczek sprzedany :tak:a ta komodę po ile sprzedajesz ?? moja kochana przyjaciółka jest w ciąży ma termin na początek maja i już zaczyna się rozglądać chociaż teraz to chyba bardziej na ciuszki się nastawia ale jakby co to mogę spytać ;-)

Do góry