reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja po mojej Kai już wszystko posprzedawałam.Ciuszki na bierząco albo rozdaje albo te ładniejsze wrzucam na allegro;)
Moja koleżanka sie spóźniła bo też jest w ciąży w pierwszym miesiącu ,a ja juz nie posiadam takich maleńkich ciuszków,jedynie takie co zostawiłam na pamiątke;)

reklama
Czesc laseczki!

Pogoda masakra,wstac z wyrka bylo ciezko...mlody marudzila mi w nocy,wrrr,zeby ida wiec wiecie jak to jest...obiad juz mam,pranie sie mieli,chate wczora ogarnelam z wierzchu,jutro generalne porzadki zaraz ide tylko po chlebek i bede odpoczywac ;-) a z wieczorka babskie spotkanko u bratowej,piwko z soczkiem... :-)

Co do ciuszkow to ja tez na bierzaco na allegro sprzedaje...

Iza,ja z wieczora zrobilam na dzisiaj zurek,uwielbiaja u mnie takze robie czesto...jak lubicie to zapraszam ;-)...gar duuuzy takze starczy dla wszystkich :-)...

Ja czekam na mojego D.wraca dzisiaj z delegacji(cały luty tak bedzie jeździł,masakra)i jedziemy w poszukiwaniu łożka piętrowego dla naszych bąbli;)może wiecie gdzie znajdziemy jakieś fajne..Mi sie podoba coś w tym stylu:

łóżko, łóżka piętrowe Krzyś - meblemkz (1442292426) - Aukcje internetowe Allegro

Chociaz wolałabym tańsze,na allegro są juz za 800 z dostawą ale może w sklepie gdzies cos bedzie,żeby sprawdzic namacalne:-D

Czy mi sie przesłyszało czy w weekend ma byc 10 stopni???!!!

A ja jutro mam urodzinki i z tego powodu mała zmiana w wyglądzie haha.
Nie dawno byłam ruda i przechodziłam do blondu spowrotem i miałąm juz blond ,po czym pokusiła mnie niska cena farby paletty platynowy blond(farba była z niebieskim proszkiem wiec zadziałąła jak rozjaśniacz)a ze moje blond nie były mega jasne więc wyszedł mi taki żółtawy naturalny jasny blond hahaha.
No i dzisiaj jestem znowu ruda;)tym razem marchewka.Jednak lepiej sie czuje w takich rudych niz w bardzo jasnych blond;)

Ostatnia edycja:
Syla,nie tak zle Ci w tym blondzie..ale w rudym tez czadowo :-)
Łozko super,taz mi sie takie marzy ;-)...

Z domu lepiej nie wychodzic :no::szok:...

Sali moi chłopcy mają dokładnie takie jak na obrazku pierwszym sosnowe z drabinką z boku. łóżko fajne kupione na allegro. Jedyne co można się przyczepić to poszycia materacy (nie maja wielkiego wyboru kolorów i wzrrów). Ale ogólnie jest ok. Na razie tylko starszak tam spi bo mały jeszcze w swoim łóżeczku jakoś nie mam serca go przenosić do dorosłego łóżka, bo wtedy to już w ogóle mi się będą duzi moich chłopcy wydawać :)

Łożko super, bardzo mi się podoba. Moje starsze tez śpią na piętrówce ale kupowaliśmy je tak dawno, że tego sklepu już nie ma. Z tego co się orientuje to są w Jysku i w Ambrze, z tym, że nie tak ładne. My na wiosnę chyba będziemy kupować drugie ale większe i wyższe. Nasze obecne jest dla młodszych dzieci i nasza 14-latka już trochę z niego wyrosła :D

Kasiulka a podałabyś mi przepis na żurek. Bo wstyd przyznać ale nigdy nie gotowałam sama a chciałabym spróbować. Ja mogę się podzielić przepisem na pyszny, własny chlebek. Ostatnio tylko taki jadamy :D

Iza kołdry zobacz w Jysku. Najlepiej to odczekac jak mają promocje, naprawdę fajne i niedrogo można dostać. Mi akurat mama przywiozła dwie z Niemiec i zamówiłam trzecią bo sa super. Niedawno były podobne w Lidlu ale nie wiem czy jeszcze są.

Ostatnia edycja:
Kasiulkaa tamten blond był oki ale teraz wyszedł mi straszne jasny i zółty ,ten rudy mi sie teraz podoba taka typowa marchewka;)
W Justyku mi sie niepodobaja,a jakie maja Twoje dziewczyny ze juz wyrosły?Bo te na allegro są dlugie 190 cm,znalezlismy jedno na Magazynowej ale za 900 zł i bez rewelacji:)

Znalazłam fajne w Abrze ale za 880 bez materacy czyli tez by wyszło z 1200 z materacami;/
Jutro pojedziemy zobaczyc.

Jechałam koło Jyska i widzialam ze maja nadal wyprzedaże;)

Ostatnia edycja:
Witam juz weekendowo!!!

Zrobiłam na dziś krupnik nawet się udał, w tygondniu jadłam u teściowej pyszna ogórkową..... żurek uwielbiam, ale reszta domowników nie - więc nie gotuje dla siebie jednej, ech.....

Martyna nie jest alergikiem choc już dwa razy ja o to podejrzewali, szukam kolderki aby się nadawała dla dziecka i nie była "sztuczna". Chyba sie w końcu wybiore do tego Jyska.

W temacie łóżkowym nie pomogę, ja miałam piętrowe jako dziecko przeszło 30 lat temu i nie było drewniane :)

reklama
Izka - ja pomidoroweczke zrobilam :)

JJ- ceny masakryczne - zgadza sie !! z jednej strony cisza i spokoj jak na wsi, z drugiej wszystko pod reka :)

Ika 50zl mysle, dawalam za nia 180zl,ale to malo chodliwy towar, a nie mam co z nia zrobic :)

Sali - ciuszki wydaje na biezaco znajomej, ma synka 4 miesiace mlodszego, ale sprzeciory mam nadzieje sprzedac, zawsze jakis grosz wpadnie:)

Do góry