reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja po mojej Kai już wszystko posprzedawałam.Ciuszki na bierząco albo rozdaje albo te ładniejsze wrzucam na allegro;)
Moja koleżanka sie spóźniła bo też jest w ciąży w pierwszym miesiącu ,a ja juz nie posiadam takich maleńkich ciuszków,jedynie takie co zostawiłam na pamiątke;)

reklama
Czesc laseczki!

Pogoda masakra,wstac z wyrka bylo ciezko...mlody marudzila mi w nocy,wrrr,zeby ida wiec wiecie jak to jest...obiad juz mam,pranie sie mieli,chate wczora ogarnelam z wierzchu,jutro generalne porzadki zaraz ide tylko po chlebek i bede odpoczywac ;-) a z wieczorka babskie spotkanko u bratowej,piwko z soczkiem... :-)

Co do ciuszkow to ja tez na bierzaco na allegro sprzedaje...

Iza,ja z wieczora zrobilam na dzisiaj zurek,uwielbiaja u mnie takze robie czesto...jak lubicie to zapraszam ;-)...gar duuuzy takze starczy dla wszystkich :-)...

Ja czekam na mojego D.wraca dzisiaj z delegacji(cały luty tak bedzie jeździł,masakra)i jedziemy w poszukiwaniu łożka piętrowego dla naszych bąbli;)może wiecie gdzie znajdziemy jakieś fajne..Mi sie podoba coś w tym stylu:

łóżko, łóżka piętrowe Krzyś - meblemkz (1442292426) - Aukcje internetowe Allegro

Chociaz wolałabym tańsze,na allegro są juz za 800 z dostawą ale może w sklepie gdzies cos bedzie,żeby sprawdzic namacalne:-D

Czy mi sie przesłyszało czy w weekend ma byc 10 stopni???!!!

A ja jutro mam urodzinki i z tego powodu mała zmiana w wyglądzie haha.
Nie dawno byłam ruda i przechodziłam do blondu spowrotem i miałąm juz blond ,po czym pokusiła mnie niska cena farby paletty platynowy blond(farba była z niebieskim proszkiem wiec zadziałąła jak rozjaśniacz)a ze moje blond nie były mega jasne więc wyszedł mi taki żółtawy naturalny jasny blond hahaha.
No i dzisiaj jestem znowu ruda;)tym razem marchewka.Jednak lepiej sie czuje w takich rudych niz w bardzo jasnych blond;)

Ostatnia edycja:
Syla,nie tak zle Ci w tym blondzie..ale w rudym tez czadowo :-)
Łozko super,taz mi sie takie marzy ;-)...

Z domu lepiej nie wychodzic :no::szok:...

Sali moi chłopcy mają dokładnie takie jak na obrazku pierwszym sosnowe z drabinką z boku. łóżko fajne kupione na allegro. Jedyne co można się przyczepić to poszycia materacy (nie maja wielkiego wyboru kolorów i wzrrów). Ale ogólnie jest ok. Na razie tylko starszak tam spi bo mały jeszcze w swoim łóżeczku jakoś nie mam serca go przenosić do dorosłego łóżka, bo wtedy to już w ogóle mi się będą duzi moich chłopcy wydawać :)

Łożko super, bardzo mi się podoba. Moje starsze tez śpią na piętrówce ale kupowaliśmy je tak dawno, że tego sklepu już nie ma. Z tego co się orientuje to są w Jysku i w Ambrze, z tym, że nie tak ładne. My na wiosnę chyba będziemy kupować drugie ale większe i wyższe. Nasze obecne jest dla młodszych dzieci i nasza 14-latka już trochę z niego wyrosła :D

Kasiulka a podałabyś mi przepis na żurek. Bo wstyd przyznać ale nigdy nie gotowałam sama a chciałabym spróbować. Ja mogę się podzielić przepisem na pyszny, własny chlebek. Ostatnio tylko taki jadamy :D

Iza kołdry zobacz w Jysku. Najlepiej to odczekac jak mają promocje, naprawdę fajne i niedrogo można dostać. Mi akurat mama przywiozła dwie z Niemiec i zamówiłam trzecią bo sa super. Niedawno były podobne w Lidlu ale nie wiem czy jeszcze są.

Ostatnia edycja:
Kasiulkaa tamten blond był oki ale teraz wyszedł mi straszne jasny i zółty ,ten rudy mi sie teraz podoba taka typowa marchewka;)
W Justyku mi sie niepodobaja,a jakie maja Twoje dziewczyny ze juz wyrosły?Bo te na allegro są dlugie 190 cm,znalezlismy jedno na Magazynowej ale za 900 zł i bez rewelacji:)

Znalazłam fajne w Abrze ale za 880 bez materacy czyli tez by wyszło z 1200 z materacami;/
Jutro pojedziemy zobaczyc.

Jechałam koło Jyska i widzialam ze maja nadal wyprzedaże;)

Ostatnia edycja:
Witam juz weekendowo!!!

Zrobiłam na dziś krupnik nawet się udał, w tygondniu jadłam u teściowej pyszna ogórkową..... żurek uwielbiam, ale reszta domowników nie - więc nie gotuje dla siebie jednej, ech.....

Martyna nie jest alergikiem choc już dwa razy ja o to podejrzewali, szukam kolderki aby się nadawała dla dziecka i nie była "sztuczna". Chyba sie w końcu wybiore do tego Jyska.

W temacie łóżkowym nie pomogę, ja miałam piętrowe jako dziecko przeszło 30 lat temu i nie było drewniane :)

reklama
Izka - ja pomidoroweczke zrobilam :)

JJ- ceny masakryczne - zgadza sie !! z jednej strony cisza i spokoj jak na wsi, z drugiej wszystko pod reka :)

Ika 50zl mysle, dawalam za nia 180zl,ale to malo chodliwy towar, a nie mam co z nia zrobic :)

Sali - ciuszki wydaje na biezaco znajomej, ma synka 4 miesiace mlodszego, ale sprzeciory mam nadzieje sprzedac, zawsze jakis grosz wpadnie:)

Do góry