reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!

Mam chrzesniaczke od 11stej i dziewczyny szaleja,normalnie chata do gory nogami,ratuuuuuunkuuuuuu ;-)!!!!!!!!!!!!!

Sali,narazie siedze na starych smieciach....moze to i dobrze,zobaczymy...zyje z dnia na dzien!

Dobra,lece zrobic obiad puki maly spi...

reklama
Witajcie :-)

Mieszkałam na pięknej ulicy Czackiego !

Chyba nici z wypadu nad morze i wymienie go na nowy obiektyw hehhe.... prawie postanowione!
Własnie słyszałam o świstaku i jego cieniu a u nas zapowiadają zime do kwietnia, widocznie nasze zwierzaki widziały swoje cienie ;-)

Teraz pytanie miesiąca :)
Potrzebuje nowej kołdry dla Martyny i w sklepie zakręciłam sie totalnie tyle tego a przedawca poleca najdroższe i mam dylemat, potrzebuje czegoś nie grubego i mysle o czymś anty alergicznym, może macie jakies prawdzone godne polecenia?

W koncu mam cisze i spokoj ;-)...dzieciaki spia,no prawie bo to starsze je juz trzecia kolacje ;-)...dzionek zlecial,dziewczyny fajnie sie bawily,musialam co jakis czas troche ogarniac im pokoj bo nogi nie mozna bylo gdzie postawic ale im to oczywiscie nie przeszkadzalo...

Izunia,ja Ci nie pomoge :-(...nie mam sprawdzonych kolderek,maly spi wlasnie pod taka anty alergiczna ale nic wiecej na temat tej koldry nie wiem bo ja dostal jak sie urodzil....
....aaaa swistaka wczoraj tez widzialam ;-) szalu nie ma z jego cieniem :no:...

Milego wieczorka :-):-):-)

Iza ja teraz kupiła Kai w JUYSKU czy jak to tam:-Dpoduszke antyalergiczna nie ma alergi poprostu mi odpowiadała bo była w miare małą i płaska i była przeceniona z 60 na 27 zł mysle ze tam sie opłaca najlepiej jak trafisz na przeceny;)

Madziarka, sprawdzilam i nie mam dostepu do foto !!

JA 20 lat mieskalam na glinkach na świetnie brzmiącej ulicy CMENTARNEJ :D potem smignelam na pare lat na Prądy i wróciłam na Glinki/ wyżyny w sumie nie wiem pod co podlegam dokladnie:) Mieszkam na Dąbrowej.

co do poscielek niestety nie pomoge.

Sprzedałam wózek - prawie - w poniedzialek babeczka po niego przyjezdza, kazala zamknac aukcje na alegro wiec raczej zdecydowana:) zostala mi komoda kapielowa hehe :) moze tez kupi :D

hej,

Iza a Martyna ma alergię na kurz i roztocza? Bo antyalergiczność kołdry tylko tego dotyczy i to jeszcze pod warunkiem, że ją pierzesz co miesiąc :baffled:. Te antyalergiczne mozna prac w 90 stopniach i tyle. A kase nabijają na sloganach jak smok.
Ja kupiłam dla F. w makro. Była przecena na 45 zł. Cała syntetyczna i mogę ją prać w 60 stopniach co raz na sezon czynię. Jest uniwersalna, bo wiosną, latem akurat a zimą jak się kalafior na 2,5 grzeje też wystarcza.
My w sypialni nie grzejemy w ogóle i śpimy pod grubszymi kołdrami.

AgaJ na Cmentarnej są fajne domki i klimacik. Ale ceny działek :szok:.......od razu nas wyleczyło z tej okolicy :-D.

A zupka.....hmmm......może grzybowa, może krem kalafiorowy, .....o albo jakaś dobra rybna zupka.....oj zjadłabym sobie dobrze przygotowaną rybną zupkę......mniam.
Ja w tygodniu miałam żurek.

reklama
A ja mam w sumie ochotę na ogórkową :-) Jutro mam w planie jechać na wyżyny mam nadzieję że padać nie będzie bo ta pogoda jakaś taka beznadziejna wszystkiego się odechciewa :wściekła/y:przecież już jakiś czas temu przez kilka dni było nawet ciepło aż się człowiek lepiej poczuł i po wszystkim znowu zimno :baffled:Już mam dosyć tej pogody i tego zimna :wściekła/y::wściekła/y:
AgnieszkaJ no to super że wózeczek sprzedany :tak:a ta komodę po ile sprzedajesz ?? moja kochana przyjaciółka jest w ciąży ma termin na początek maja i już zaczyna się rozglądać chociaż teraz to chyba bardziej na ciuszki się nastawia ale jakby co to mogę spytać ;-)

Do góry