reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witaj Iko;)
Super rodzinka ,no i jak ładnie co dwa lata dzieciaczek,czyżby juz przerwa??;)
Fajna rodzinka;)
Z jakiej części Bydgoszczy jesteś?
Tutaj w większości Fordon króluje;P

A więc tak nie do końca 2 lata różnicy ponieważ między chłopakami są 22 miesiące różnicy jeden jest z początku 2006r a drugi z końca 2007 a więc najmłodszy rocznikowo ma 4 latka :-) A jestem taki odludek bo ani z fordonu ani ze śródmmieścia mieszkam niedaleko urzędu pracy :baffled: Jeżeli chodzi o przerwę to chyba raczej tak (chociaż mam wywrózone 4 dzieci) jednak jestem już po 3 cesarkach i jakoś nie potrafię sobie wyobrazić kolejnej ciąży ;-)

reklama
Iko ja jestem po dwóch cesarkach i dziekuje za trzecia;/
Mam parke tak jka chciałam i dziekuje;)
Co do randek to ja tez chetna ale nie mam opieki do dzieci:(

Ja Bielawy...;D
Aczkolwiek sercem Fordon;)20 lata tam mieszkałam;)

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry :-)

Ika witaj!!! Mieszkałam na szwederku 15 latek, fajna dzielnica!

Dziś czwartek mam wolne, Martynka u babci i jeszcze aby nie padało jak wyruszę w miasto ;-) to będzie "git".
Niedawno były święta a już luty, slyszałam o zimie do kwietnia i zastanawiam się czy warto w marcu morze oglądać, hhhmmm..

Chyba czas na spotkanko?

hej,

Ja 20 lat fordoniara teraz od 7 wyżyniara :-D.

Ika witaj znowu !!

Madziu ja też niestety nie wiem, gdzie ten wątek foto jest żeby sprawdzić czy mam dostęp :baffled:

Jesli chodzi o spotkanko to ja chętna.....byle w weekend, bo pracuję.

Izka.....warto, warto. Przy pochmurnej pogodzie i wiatrach jodu najwięcej. W końcu nie jedziecie na opalanko tylko na spacerki brzegiem morza. Ciepłe ciuszki i jest super. A nosek jak ładnie "świdruje" to powietrze. A z tą zimą to coś nie tak :cool2:. Wczoraj mówili, że światak wyszedł z norki i zobaczył swój cień czyli rychły koniec zimy się szykuje heheheeh.

NAd morze w marcu to sama radość. W zeszłym roku jak byliśmy to piewszego dnia na plaży były miejsca gdzie były mega zaspy, piach był tak zamarznięty że nie mozna było kopać łopatką, ale za dwa trzy dni piękne słonko, zero wiatru cudnie :tak: A co do Kołobrzegu to jest w marcu bardzo spokojnym i leniwym miastem. Właściwie sami niemieccy staruszkowie z kijami do Nordicu. Ja tam jestem zachwycona, spacery od rana do wieczorka, baseny sauny i inne atrakcje w trakcie. Ale na razie u nas szpital. Jeden na antybiotyku drugi na mega wziewach a ja na zwolnieniu w związku z tym :-(

reklama
Witam;)
Co do morza to ja jej jednak wolę latem;)
Kasiulka a kiedy Ty sie wyprowadzasz??Szkoda że nie zdążyłyśmy umówić sie w piaskownicy;-)A gdzie sie wyprowadzasz jak moge zapytac,bo nie doczytałam ??;-)

Do góry