reklama
sali04
Mama-to moja kariera
Hejka :-)
My dzisiaj roczek Matiego,czekam na gosci,przychodzą na 17 stą,urwanie glowy mam a do tego ten zar z nieba ...ratowac sie bedziemy wentylatroami ;-) jakos trzeba dac rade ;-).....
Mateuszku 100 latek:-)
Kaasiulka, STO lat dla Mateuszka kiedy to zleciało?
u nas roczek za dwa miesiące
Madziara, mam obawy co do temperatury panującej na rybim rynku w pokoju na dole mam 24 stopnie i jakoś nie bardzo chce mi sie z niego wychodzić;-) jeszcze jakbym mogła wentylator zabrać
mam jeszcze godzinę, może się wybierzemy, bo Ignac dostaje świra w domu
u nas roczek za dwa miesiące
Madziara, mam obawy co do temperatury panującej na rybim rynku w pokoju na dole mam 24 stopnie i jakoś nie bardzo chce mi sie z niego wychodzić;-) jeszcze jakbym mogła wentylator zabrać
mam jeszcze godzinę, może się wybierzemy, bo Ignac dostaje świra w domu
Witajcie....
Wszystkiego Naj....Słodszego dla Matiego!!!!!!!!
Cudna pogoda, bylismy w Chmielnikach u dziadków ( oczywiście nie nad jeziorkiem bo go nie lubię) We wtorek jedziemy znowu, ale nie wiem jeszcze na ile dni... Oczywiście śpie pod kołdrą ;-)
Madzia własnie czytalam o tym konkursiki na "Aktywnych" ja jestem ZA :-) Byłas dzis może w Galeri Pomorskiej?
Cudna pogoda, bylismy w Chmielnikach u dziadków ( oczywiście nie nad jeziorkiem bo go nie lubię) We wtorek jedziemy znowu, ale nie wiem jeszcze na ile dni... Oczywiście śpie pod kołdrą ;-)
Madzia własnie czytalam o tym konkursiki na "Aktywnych" ja jestem ZA :-) Byłas dzis może w Galeri Pomorskiej?
Ignac usnął tuż przed 16 spał do 18.15 i potem dopiero wyszliśmy na spacer na wyspę młyńską - widziałam projekt rewitalizacji, całkiem ciekawie to się zapowiada tylko ciekawe kiedy...kaaaasiulka, buziaczek dla Matiego! Jak imprezka się udała? Jubilacik zadowolony z prezentów?
Madziara, soppana, jednak nie dojechałyście...? Było całkiem fajnie tylko prażyło niemiłosiernie, żadnego cienia.
My we wtorek wyjeżdżamy do babci M w stronę zielonej góry, więc na pewno tydzień nas nie będzie, nie bardzo mam ochotę na podróż w taki ukrop, ale obiecaliśmy...
sali04
Mama-to moja kariera
Witajcie....
Iza chcialam wczoraj jechac do Chmielnik,ale wyladowalismy dalej w Smerzynie
I sie nie zle usmażyłam
Dzisiaj jade na tydzien na działeczkę jak dobrze pójdzie to na dłuzej...
Kasiulku jak wróce to sie umówimy na plac zabaw
tygryskowa
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za pomoc:-)
kaasiulka, wszystkiego najlepszego dla Matiego:-)
kaasiulka, wszystkiego najlepszego dla Matiego:-)
reklama
Arabella nie dojechałam, bo dopiero o 16-tej zlądowałam w domu a poza tym stwierdziłam, że jest za gorąco. Scena akurat na słońcu więc niezbyt dobre miejsce w taki ukrop.
Iza byłam wczoraj w Galerii i w Auchan. Mój brat postanowił zrobić Ewie prezent i kupił jej rower, a ona za własne oszczędności kupiła sobie jeszcze rolki. Miałyśmy więc dzień zakupowy
Iza byłam wczoraj w Galerii i w Auchan. Mój brat postanowił zrobić Ewie prezent i kupił jej rower, a ona za własne oszczędności kupiła sobie jeszcze rolki. Miałyśmy więc dzień zakupowy