reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Kaasiulka, STO lat dla Mateuszka:tak: kiedy to zleciało?
u nas roczek za dwa miesiące:szok:
Madziara, mam obawy co do temperatury panującej na rybim rynku:confused: w pokoju na dole mam 24 stopnie i jakoś nie bardzo chce mi sie z niego wychodzić;-) jeszcze jakbym mogła wentylator zabrać:-D
mam jeszcze godzinę, może się wybierzemy, bo Ignac dostaje świra w domu:baffled:

kaaaasiulka, buziaczek dla Matiego! Jak imprezka się udała? Jubilacik zadowolony z prezentów?

Madziara, soppana, jednak nie dojechałyście...? Było całkiem fajnie tylko prażyło niemiłosiernie, żadnego cienia.

Witajcie....

Wszystkiego Naj....Słodszego dla Matiego!!!!!!!!

Cudna pogoda, bylismy w Chmielnikach u dziadków ( oczywiście nie nad jeziorkiem bo go nie lubię) We wtorek jedziemy znowu, ale nie wiem jeszcze na ile dni... Oczywiście śpie pod kołdrą ;-)

Madzia własnie czytalam o tym konkursiki na "Aktywnych" ja jestem ZA :-) Byłas dzis może w Galeri Pomorskiej?

kaaaasiulka, buziaczek dla Matiego! Jak imprezka się udała? Jubilacik zadowolony z prezentów?

Madziara, soppana, jednak nie dojechałyście...? Było całkiem fajnie tylko prażyło niemiłosiernie, żadnego cienia.
Ignac usnął tuż przed 16:baffled: spał do 18.15 i potem dopiero wyszliśmy na spacer na wyspę młyńską - widziałam projekt rewitalizacji, całkiem ciekawie to się zapowiada tylko ciekawe kiedy...
My we wtorek wyjeżdżamy do babci M w stronę zielonej góry, więc na pewno tydzień nas nie będzie, nie bardzo mam ochotę na podróż w taki ukrop, ale obiecaliśmy...

Witajcie....

Wszystkiego Naj....Słodszego dla Matiego!!!!!!!!

Cudna pogoda, bylismy w Chmielnikach u dziadków ( oczywiście nie nad jeziorkiem bo go nie lubię) We wtorek jedziemy znowu, ale nie wiem jeszcze na ile dni... Oczywiście śpie pod kołdrą ;-)

Madzia własnie czytalam o tym konkursiki na "Aktywnych" ja jestem ZA :-) Byłas dzis może w Galeri Pomorskiej?

Iza chcialam wczoraj jechac do Chmielnik,ale wyladowalismy dalej w Smerzynie;)
I sie nie zle usmażyłam;)
Dzisiaj jade na tydzien na działeczkę jak dobrze pójdzie to na dłuzej...
Kasiulku jak wróce to sie umówimy na plac zabaw:)

reklama
Arabella nie dojechałam, bo dopiero o 16-tej zlądowałam w domu a poza tym stwierdziłam, że jest za gorąco. Scena akurat na słońcu więc niezbyt dobre miejsce w taki ukrop.

Iza byłam wczoraj w Galerii i w Auchan. Mój brat postanowił zrobić Ewie prezent i kupił jej rower, a ona za własne oszczędności kupiła sobie jeszcze rolki. Miałyśmy więc dzień zakupowy :D

Do góry