reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Dziewczyny, na rybim rynku jest scena, gdzie codziennie odbywają się jakieś występy w ramach artystycznego lata i z tego co wyczytałam to w niedziele o 16 są teatrzyki dla dzieci - może by tak przy okazji jakieś spotkanko, lody spacer:tak:
może pora taka sobie i dość tłoczno tam bywa, ale temat konkretny:-D
Iza,
ja czytałam w wieku 4 lat a biegle w zerówce i potem w pierwszej klasie strasznie się nudziłam, nie robiłam zadań domowych bo to łatwizna, nauczycielka nie zawracała sobie mną głowy i potem z biegiem szkolnych lat stałam się tzw " zdolna ale leniwa" , grunt to nie pozwolić się nudzić:tak:
o ile sześciolatki są gotowe do szkoły, to niestety szkoły nie są do tego gotowe:no: pół biedy gdy klasy 1-3 są w oddzielnym budynku z zamontowanymi szafkami na książki. do tego dochodzą jeszcze toalety przystosowane do wzrostu "nieco ponad metr", stołówki, świetlice...

reklama
Zdolna, ale leniwa... skąd ja to znam... takie stwierdzenie tez za mna się wiecznie ciągło i słyszałam je po każdej wywiadówce ;-)

W niedziele teraz zapowiadaja rekordowa temperature jakiej jeszcze nie było w tym roku i może padać grad... więc chyba się nie odważe tym razem heehe, wole jechac na wieś bo w miescie to chyba zabraknie tlenu do oddychania :-)
le chętna jestem na spotkanie bardzo!

chciałoby się rzec, że ja jestem po prostu zdolna :-D

my jutro ruszamy do moich rodziców, ogród, basenkik dmuchany i takie tam rozrywki dla dziecka ... nie będzie nas kilka dni.
innym razem chętnie się spotkamy.

mój synek jakoś nie specjalnie garnie się do literek, mimo iż kupowaliśmy mu te danonki z literkami hihi jest przemądrzały, to i owszem, lubi książki i rymowanki, już za 1,5 mca postawi pierwsze kroki w przedszkolu to zobaczymy jak sobie poradzi.

popijam zieloną herbatkę z pigwą - Wasze zdrowie !

JA CAŁĄ PODSTAWÓWKĘ I SREDNIA SZKOŁE SŁYSZAŁAM TEKST ZDOLNA ALE LENIWA,CZYTAŁAM PŁYNNIE W WIEKU 5 LAT(BABACIA MI OPOWIADAŁA)
No co ty Iza ,nie bede zabierała dziecku dziecinstwa a zreszta nikt mi nie mówił ze mogę dac Tymka predzej do szkoły,ja to pozostaane tradycjonalistką w tej kwestii i do szkoły płójdzie tak jak mama w wieku 7 lat;)

Czesc laseczki :-)

Widze ze sie rozkrecacie i to nie zle :-D...a my non top na dzialeczce,wczoraj wrocilismy bo zalamka pogody ale to i dobrze bo troszke odetchnelam od tych tropikow....te upaly to cos dla Izki :-);-)....w sobote mamy roczek Matiego,rety jak to zlecialo,gdzie i kiedy :szok:,wiec troszke przygotowan mnie czeka ;-):tak:...

...musze ponadrabiac co tam u Was kosiane...wpadlo mi w oko ze Sali wnet kolo mnie mieszka bo ja na Połczynskiej wiec mamy rzut beretem :-):-):-)...

Pozdrawiam :-)

No Kasiulka juz kiedys mi to wpadło w oko;)Ja na połczynskiej mam koleżankę 8 często tamtędy chodzę na rynek:) Na plac zabaw tez na jeden jak i na drugi;)
No i widze ze mamy dzieci w podobnym wieku (te młodsze;))

Jak wchodziłam na moje stare forum to mialam zawsze 5 stron do nadrobienia,a tu;(
A powiedzcie dlaczego tak mało was tu pisze??

Czesc!

Sali,ja jestem non stop na placu wiec zapraszam,mozemy sie spotkac :-)...

Zawsze duzo dziewczyn sie udziela,no teraz moze faktycznie troszke mniej ale to napewno przez okres wakacji ;-) sama wiem po sobie i doba za krotka....

reklama
Kaasiulku a na którym placu bywasz??Przy kościele czy przy poczcie?
Ja w tym tygodniu nie dam rady;/ a w nastepnym jade na dzialke na dwa tygodnie potem nad morze jak dobrze pójdzie,ale jakos sie zmówimy;)

Do góry